Димитър Бербатов финализира преговорите с „Астън Вила“

Българският нападател Димитър Бербатов ще лети в понеделник за Бирмингам, за да финализира преговорите с „Астън Вила“. Това написа английският вестник „Експрес“, цитиран от Гонг.

Рекордьорът по отбелязани голове с националната фланелка е свободен агент, след като в края на юни изтече договорът му с Монако.

Мениджърът на „виланите“ Тим Шерууд и Бербатов в последните няколко дни са разговаряли многократно, като по всичко изглежда, че Берба е останал доволен и е близо до трансфер във „Вила“.

В неделя той ще бъде в Монтана, за да присъства на кръщенето на малкия син на Стилиян Петров, за когото англичаните смятат, че има немалка заслуга за случването на преговорите. На следващия ден бившият футболист на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм ще лети за Бирмингам.

„Той ще пътува за Бирмингам в понеделник“, твърди анонимен източник, за когото „Експрес“ подчертава, че е близък до Берба. „Той проведе няколко телефонни разговора, но шефовете на Вила го убедиха, че трябва да се видят очи в очи. Ако се стигне до споразумение, е възможно Бербатов да мине медицински прегледи във вторник и да бъде представен ден по-късно.“

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене