ВИДЕО: С изискано парти откриха най-новият хотел в с. Огняново, „Парадайс“

уйтъуйтъНай-новото „бижу“ в района на „хотелския квартал“ на с. Огняново, община Гърмен, бе открит с невероятно изискано тържество на 18 юли, 2015 г. Сякаш, за да оправдае името си „Парадайс“, строителните предприемачи, собственици на хотела, братя Михрем са сътворили истински райски условия за почивка и релакс. Хотелът предлага плувен басейн с детска секция към него подходящи за плуване и лекуване.гдфгдгдф

Джакузито на открито е оборудвано с последната дума на техниката влагана на такъв вид съоръжения. Във всички помещения е осигурена безплатна интернет връзка с WiFi. Клиентите на хотела ползват безплатно шезлонг и чадър, а ползването на шатра се заплаща. Хотел „Парадайс“ разполага с ресторант който предлага невероятни вкусотии от традиционната българска кухня, както и екзотични кулинарни блюда. Лоби барът също предлага изтънчени коктейли и богат асортимент на всякакъв вид напитки. Ресторантът и лоби барът могат да се ползват и от граждани, които не са клиенти на хотела.

Допълнителните услуги които хотел „Парадайс“ предлага на гостите са сейф, коли и велосипеди под наем, трансфери, пералня, тенис на маса, гладене и дърва за камина за пожелалите да ползват самостоятелна къща. Гостите могат да разнообразят почивката си с посещение на близките туристически атракциони: Ковачевица, Лещен, Никополис ад Нестум, гр. Квала и остров Тасос.

КАКВО ПРЕДЛАГА ХОТЕЛА, МОЖЕТЕ ДА ВБИДИТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

гдфсгвдфгбд

йгйгх

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене