Цветанов представи кандидатите на ГЕРБ за кметове от Смолянска област

Image_4879029_126

Снимки: ГЕРБ

Настоящият кмет на община Смолян Николай Мелемов, който е и областен координатор на ГЕРБ, ще се кандидатира за втори мандат. Това бе официално оповестено днес от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той представи пред медиите кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини от Смолянска област.

„Николай Мелемов не дава празни обещания. Като кмет няма приемен ден, защото всеки ден се среща с хора, дошли с болката и с проблемите си. През мандата има реализирани проекти за над 25 милиона лева. Видими са резултатите от приключилите проекти по градска среда, които обновяват парковите пространства, детски площадки и улици, туристическите проекти – Каньона на водопадите, реставрация на Момчилова крепост и Алибеевия конак. Благодарение на реализираните проекти за превенция на наводненията тази година при големите дъждове бяха предотвратени сериозни наводнения и щети, които можеха да бъдат нанесени“, обясни Цветанов.

Цветан Цветанов обясни, че кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ за община Чепеларе е Тодор Бозуков, който е кмет на града и в момента. „През последната една година има 14 успешно реализирани проекта за 11 милиона лева, както и 11 км. изцяло нова пътна мрежа. Той се ползва с изключителното доверие на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ще поеме временно общинското ръководство на ГЕРБ в Чепеларе“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

В община Златоград за поста ще се кандидатира отново сегашният кмет Мирослав Янчев, който ще се бори за трети мандат. През двата мандата като кмет има реализирани проекти за над 20 милиона лева. Според Цветанов, Янчев е преобразил общината и е дал темпо на другите общински кметове от региона.

За община Рудозем кандидат е Шукри Халилов, който е общински ръководител на партията и общински съветник. За община Доспат кандидат е председателят на ОбС – Елин Радев. За община Девин кандидатът е Красимир Даскалов. Милен Белчев е кандидат-кметът на ГЕРБ за община Баните. Бисера Хаджиева ще опита да промени курса на община Неделино в правилния път на развитие. За община Борино кандидатът е Джамал Асанов – в момента общински съветник от ГЕРБ. Веселин Атанасов е кандидат-кметът на ГЕРБ за община Мадан.

„През тези години ГЕРБ показа истинската алтернатива на всички политически партии от началото на прехода. Очерта се като водещата системна партия, която е добре структурирана, с реален политически живот и с възможностите си да променя общините в положителна насока“, заяви още Цветан Цветанов. „Убеден съм, че хората са удовлетворени от това, което ГЕРБ налага като модел на управление. Нашата сила е в прозрачното управление“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб.

На представянето на кандидатите присъстваха народният представител д-р Даниела Дариткова – председател на парламентарната здравна комисия, евродепутатът Владимир Уручев и областният управител на Смолян Недялко Славов./www.24chasa.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене