СУПЕР ЕКСКЛУЗИВНО! Катерина Нурджиева пред Топ Преса: Вие пресолихте, вие ме почернихте!

Силвия Бояджиева: Имам чувството, че майка ми Катерина Нурджиева си плаща на местната клюкарка „Струма“, за да пишат хубави статии за нея!

Katerina_N

След като публикувахме интервюто със Силвия Бояджиева, ни потърси и нейната майка, Катерина Нурджиева. Поиска да й дадем думата и ние го направихме. Покани ни в нейния дом, за да разкаже за своя проблем, свързан с апартамента в който живее на ул. “Владо Черноземски”. Отивайки на мястото, заварихме линейка, Катерина беше вдигнала високо кръвно и се наложи да й бият инжекция. Заснехме 30-минутно видео, в което племенницата на Гоце Делчев разказа доста лични неща.

Аз първо съм възмутена от вас, Топ Преса. Как може всеки престъпник да дойде при вас и да говори за друг човек, когото е окрал и нотариален акт на който е окрала 4000 лева. От тех 3000 лева тука донесе служителка от банката, за да ги изтегли и да ги вземе пред свидетели

На нас Силвия ни поиска думата и ние й я дадохме, затова го снимаме и с камера, за да се знае какво казва.
– Обаче вие и давате думата, а не я питате, че тя има за… Добре, защо не отидохте в тукашните служби и да видите, че тя е осъждана на затвор. В Русе в окръжен съд има го тук в досието в Благоевград и в цела България… я има нейното досие. Как на всеки престъпник давате думата и после, защо лъжете, че вашето писание е на основание на нещо, което аз съм писала на вестник Струма. Нито съм ги видяла, нито съм ги написала и техните изявления, които имат за това че се е случило тука някои неща.

Това са нейни думи казани пред камера. Ние, когато даваме думата на някой да се изкаже, ние не го проверяваме.
– Аааа, не вие пресолихте, вие ме почернихте. Добре че 93 години, аз съм в този град. Колко време е била тя в тоя град, може ли да преброи… Дойде и всека сутрин излизаше в осем часа сутринта с некакъв мъж да пие кафе, с разголени цицки… Срамувах се от хората тука, които живеят в този блок. Аз живея тука повече от 50 години в тоя блок.

Няма нищо лошо в това да пие кафе.
– С мъж, който нито знае, нито го познава. Вчера е дошла и намери мъж с когото да пие кафе… Нито аз го познавам, нито тя от къде го запозна. Нали вдовица се казва, че е… А цела нощ след като си отиде жената, която ме гледа, цела нощ се превърнат мъжища защото моята стая е тука, а нейната е оттатака. Никого не виждам, аз съм на легло с количка.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса /от 3 – до 9 юли 2015 г./

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене