Топ Преса: Проститутка от Еленово превърна дома си в публичен дом, привлича италианци и гърци за секс, вербува млади момичета за труженички в собствения си дом!

65

Нина НИКОЛОВА
Тони СТОЯНОВ

64

69

„Подбирам стриктно мъжете и си доставям кеф и си подпомагам. Сама съм и не търпя властни хора. Само сериозни и коректни мъже да ми пишат и звънят. Време за срещи от 9 до 22.00. Предлагам и еротичен масаж“, разказва известната проститутка на Благоевградският квартал „Еленово“, която в интернет се е именувала МИРА. Тя не крие, че собственият й апартамент в един от блоковете на квартала е „Дом на удоволствията“ и приканва всеки, който има нужда от „уникална“ платена любов, да й позвъни, да си плати и да влезе в „рая“. За сведение на всички наши читатели дамата предлага истински пакет от услуги в бранша: Класически секс, Лесбо шоу, Френска с презерватив, Френска без презерватив, Свършване: В устата, На гърдите, На лицето; Други услуги:66
68
Играчки, Пенис колан, Влизане в роля.. Както се вижда, все дейности за висш пилотаж в бранша. Проверка на вестник Топ Преса установи, че дамата е добре позната в квартала и местните твърдят, че буквално е зарита от работа. Всеки ден в апартамента й идват хора, чужденци има много… ( както се вижда в профила й, тя признава, че владее италиански и гръцки).67 „Тя привлича и много бедни момичета, дошли да учат в Благоевград, обещава им, че могат да правят като нея около 700 левана ден. Срещу нея има серия жалби в МВР, но местни полицаи явно я пазят. Нека се разчуе и да се изхвърли от квартала ни този разврат…“, коментират местните хора, жадни за справедливост и спокойствие от дейността на проститутката Мира. За да поиска нейното становище, репортер на вестник Топ Преса позвъни на телефона на жрицата, оставен в сайтовете за платен секс. След като разбра, че сме от медиите, въпросната МИРА преустанови връзката и спря да си вдига телефона. Оставяме случая на компетентните органи, публикувайки пълно факсимиле от профила й в интернет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене