ВИДЕО: Директорката на детската градина в Копривлен пред Топ ПРЕСА: Инсинуации и долни клевети са публикациите във вестник „Градът“, че пълзят змии в двора на градината

сдасаВъв връзка със скорошна публикация във вестник „Градът“, че в двора на детската градина на с. Копривлен, където ежедневно играят деца, са се развъдили змии, директорът на детското заведение Катерина Уручева настоятелно поиска думата за опровержение на публикацията.

Тревожният сигнал за наличие на змии в двора на Целодневна детска градина „Детелина“ в с. Копривлен, общ. Хаджидимово, е бил подаден от името на разтревожени родители. Да вземе думата относно публикацията, много настойчиво, пожела директорът на детското заведение Катерина Уручева.   „Това са долни клевети инсинуации, уронващи престижа на нашата детска градина. Най-вероятно ще поискам съдебна отговорност от клеветниците“, каза още г-жа Уручева.

За опровержение на всеки засегнат от публикация във вестник „Градът“ и телевизионния канал на www.toppresa.com, редакцията предоставя тази възможност и дава пълна свобода на изказа на засегнатия. Така правим и сега, вижте пълния запис на директора Уручева, без никаква наша намеса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене