Ето кой ще бори Ил. Кръстев в Кресна, 27-годишният Ат.Махлелиев, е кандидатът на ПП ГЕРБ

атанас махлелиев

Атанас Махлелиев, е кандидатът на ПП ГЕРБ за община Кресна, той събра най-много гласове на проведеното общинско събрание на местната структура на партията, проведено на 22 май. Единодушният избор на Махлелиев и вота на членовете на местната структура показаха единство и опровергаха спекулациите за разделение в партията на местно ниво.

 

Младият- кандидат е основен претендент за поста на досегашният кмет инж. Илиян Кръстев и според запознати е сериозна конкуренция в бъдещата кметска надпревара. Ето кой е Атанас Махлелиев:

Роден е на 16.04.1989 година в гр. Кресна. Магистър е по „Дипломация и Международни отношения“, бакалавър по Теология, магистър и докторант по Психология.

Започва професионалното си развитие като стажант в „Бенч Марк Финанс“ и в Министерство на икономиката, енергетиката и туризма в сферата на външно икономическата политика. След това продължава кариерата си като брокер международни пазари във „Варчев Финанс“. Работи и като експерт в Главна дирекция „Структурни фондове“, отдел „Външни европейски програми“ в Министерство на образованието и науката. По-късно става съветник на Министъра на Образованието и Науката по европейски програми и проекти.

Отлично владее Английски, Френски и Руски език.

Кандидатурата му е изпратена в София и ще бъде одобрена от ръководството на ПП ГЕРБ, убедени са местните партийни функционери.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене