Хороскоп за 23 май

зодии

ОВЕН
Днес Овните няма да бъдат обвинявани в каквото и да е от никого, даже и действително да бъдат виновни. Възползвайте се от ситуацията и се опитайте да завършите започнатата работа или да спазите обещанието си, което сте дали. Не повтаряйте грешката да разчитате на благосклонност в бъдеще от хората, с които сте в близки контакти.

ТЕЛЕЦ
Личните ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това ще зарадва хората, които са били обезпокоени за вас. Дайте им възможност да научат как стоят нещата при вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството и затова се старайте да общувате колкото се може повече с него.

БЛИЗНАЦИ
Благодарение на природната ви дарба за отлична комуникативност, всички врати пред вас ще бъдат отворени. През това време вие ще се отличавате със съобразителност, оперативност и мобилност, възприемчиви към най-различна информация, включително и новата и необичайна.

РАК
Подходящ ден за кратки пътувания, ще можете свободно да контактувате с хората, които са около вас, и то на различни теми. Постарайте се да не излизате от деловия тон и внимателно аргументирайте позициите си. Ще е полезно да обсъдите в детайли работата си.

ЛЪВ
Колкото и да са интересни събитията, които стават в личния ви живот, в никакъв случай не трябва да изпускате от поглед сферата на професионалната дейност. Конкурентите и недоброжелателите действат много активно и ще трябва да положите доста усилия, за да им дадете надежден отпор, като разчитате на съмишленици и проверени делови партньори.

ДЕВА
Добрата новина за Девите е за един спокоен и приятен ден, но това няма да продължи вечно. Ще можете да се избавите от всяко бреме, което би могло да ви се стовари. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех, ако не положите усилие. За някои денят ще е малка почивка от натоварения график в работата, използвайте я.

ВЕЗНИ
Деловата ви активност е понижена, но това няма да повлече след себе си професионални загуби. Дори и нищо да не правите, нещата ще се подредят по възможно най-добрия начин за вас. Възможен е приятен сюрприз или неочаквано внимание от любим човек. Ще получите покана за среща от партньори за изясняване на общите ви дела.

СКОРПИОН
Ваш приятел днес ще се нуждае от помощ, протегнете ръка и му я подайте безкористно. Благородството ви ще се оцени стократно, а и ще се почувствате много важен и нужен човек. Ще имате повод за гордост и по повод служебни ангажименти, с които ще се справите перфектно. Това ви усърдие ще бъде оценено и стимулирано финансово.

СТРЕЛЕЦ
Днес, Стрелци, ще успеете да се справите със сложна и важна работа, но малките задачи ще се решават по-трудно от обикновено и ще изискват повече усърдие. Ще развалите отношенията със съюзниците и с хората, които по-рано са ви оказвали помощ, но имате шанс да се сдобрите с тези, които сте смятали за конкуренти и врагове. Физически и психически сте устойчиви и без проблеми ще вършите работата си.

КОЗИРОГ
Ако днес се окажете в неприятна ситуация, без особени усилия ще излезете от затруднение. Отсявайте всички „за“ и „против“ и тогава вземете окончателно решение. Възможно е да се наложи да предприемете няколко опита, преди да успеете. Други от Козирог ще се насладят на приятен и отпускащ ден, благоприятен за промени.

ВОДОЛЕЙ
Нужна е много смелост, за да се срещнете лице в лице със събития, които Ви притесняват или плашат, а точно това ще се наложи да направите днес. Помислете си какви ситуации обикновено избягвате и се опитайте да се почувствате уверени, че ще успеете да се справите с тях. Вслушайте се в това, което казват другите. Бъдете учтиви, но не отстъпвайте от позициите си.

РИБИ
Да промените миналото е невъзможно, затова трябва да го приемете и да се учите от грешките си. Време е да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Всички отрицателни емоции ще утихнат и с търпение ще преодолеете трудностите. Ще получите подкрепа и от хората, които ви обичат и ценят. Насочете усилията си към обществените контакти. Винаги ще има какво още да се вземе.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене