В Симитли се проведе традиционния пролетен празник „Детски усмивки”

4273009fc9ee284818f4d5ea32ab695d

В Симитли се проведе традиционния пролетен празник „Детски усмивки”, с който поставиха финала на празничния месец. Това съобщиха от пресцентъра на Община Симитли.

Тази година тържеството премина под надслов: „СПРИ, детето запази”, съвместна кампания на общините в цяла България, в която община Симитли се включи с грижа към всички деца. Да спасим детето призоваха малките, като демонстрираха знания за движението по пътищата в рими и песнички. Площадът бе осеян с пъстроцветни костюми, малки светофарчета обикаляха и раздаваха стикери на своите връстници с надслова на празника, български народни и руски танци повдигнаха настроението. Десетки малки и големи бяха дошли да се радват на детското творчество.

За пореден път бате Бранко и кака Поли от Младежки театър Благоевград бяха най- верни приятели на децата, като се включиха в празненството. Всички участници бяха наградени с грамоти за отлично представяне от кмета на Община Симитли Апостол Апостолов. Той от своя страна бе щастлив гост на великолепното шоу, което сътвориха най – малките представители на общината.

В Симитли се проведе традиционния пролетен празник „Детски усмивки” снимка 1В Симитли се проведе традиционния пролетен празник „Детски усмивки” снимка 2В Симитли се проведе традиционния пролетен празник „Детски усмивки” снимка 3В Симитли се проведе традиционния пролетен празник „Детски усмивки” снимка 4В Симитли се проведе традиционния пролетен празник „Детски усмивки” снимка 5

pirinsko.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене