ВИДЕО: С труд, отбелязаха днес празника на труда, общинската организация на БСП Гоце Делчев

Clean Logo Reveal RAM.mpg.Still003Clean Logo Reveal RAM.mpg.Still004Clean Logo Reveal RAM.mpg.Still001Да опреснят боята на предпазните огради на всичките мостове и декоративните метални конструкции по река Градска, решиха тази година, общинското ръководство на БСП В Гоце Делчев. „Вместо да правим манифестация, което вече се възприема като отживелица или да ходим на организиран туристически поход както правехме няколко поредни години, сега решихме да бъдем по-прагматични и да свършим нещо полезно за града ни“, каза председателят на общинската организация на БСП и зам. Кмет на община Гоце Делчев, Валери Сарандев.

Всички ентусиазирани членове на червената партия одобриха идеята и активно се включиха в полезната инициатива. По цялото протежение на реката което минава през града има над 10 моста с метални предпазни огради. Освен това, около Домът на културата, има и други предпазни и декоративни огради. Всички те бяха предварително обработени и след това бе нанесена специалната боя издръжлива на атмосферните условия.

Да подемат и другите политически организации подобни инициативи с обществена полза, се надяват от градската партийна организация на БСП

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене