Лош късмет за кюстендилските пилоти на „Планинско Благоевград 2015“

photo_verybig_1425459

Късметът не беше на страната на кюстендилските рали пилоти, които участваха в „Планинско Благоевград 2015“. Христо Анев излетя от пътя и се преобърна на един от скоростните завои, за щастие пилотът е добре, като има леки наранявания. Анев беше с първо време от тренировките в клас HC5.


Васил Тодоров- Зендер имаше технически проблем и автомобила му прекъсваше през цялото състезание. Зендер се класира 3- ти в клас HC3 и е 17- ти в генералното подреждане.


Кирил Величков кара при много силна конкуренция в клас HC4. След проблеми със спирането, Величков даде 7- мо време в първия ден, но стартира много силно в първия манш от състезанието, като даде 4- то време в своя клас.
„След това и аз нямах късмет. Получи се проблем в електрониката на автомобила и колата изгасна 5 метра след старта, така и амбициите ми за добро класиране се изпариха“, разказа пред Дарик Величков. Той финишира с 18- то време в общото класиране и е 7- ми в клас HC4.
Пламен Стайков, с „Мицубиши Лансър“ грабна първото място в десетото юбилейно издание на втория кръг от националния автомобилен шампионат на България „Планинско Благоевград 2015“. Втори финишира Любомир Мечков, а трети Ивелин Чапанов.

dariknews.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене