Готвят се протести с искане за доживотна присъда за Емилия Ковачева

Dojivotna_Prisada_Za_Emilia_Kovacheva-2

На трети май 2015 г. цяла България се вдига на протест срещу акушерката Емилия Ковачева, която нанесе побой над 4-дневното бебе Никол Димитрова. Акушерката е от столична болница и била с безупречно професионално досие и все още няма обяснение какво я е провокирало към тази жестокост. Тя била бебето с юмруци и стъклено шише, опитвала се е да го души. Всичко това е запечатано от охранителните камери. Адвокат Янев, който защитава акушерката, посочи, че разследването се води тенденциозно, като не се проверяват други версии. Според него е възможно детето да е било изпуснато от друго медицинско лице.

Dojivotna_Prisada_Za_Emilia_Kovacheva

НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА ЛИЦА СЪС СЛАБИ НЕРВИ И ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ – 18 +

Хората коментират:

Евелина Дерилова:

„Хора, тази жена ми даде моята дещеричка в ръцете,когато се роди,а също и при изписването я подаде в ръцете на моя мъж с думите „ЧЕСТИТО“ и тя се Казва Никол. Не можах да повярвам,докато не направих грешката да изгледам това страшно видео, от което не можах да мигна цяла нощ. Като гледам с каква лекота го удря се моля да не го е правила и с други бебенца.Познавам я лично и не мога да повярвам,че е способна на такава жестокост.В деня в който сте решили да я съдите,към което бих се присъединила и аз моята златна душичка Никол става на 2 годинки“.

Галена Димитрова:

Нека всички, които са раждали в тази болница откакто акушерката работи там и имат някакви основателни притеснения за децата си, се обърнат към компетентни специалисти и съответно органи – това за акушерката изглежда рутинна практика. Нека се проследи назад във времето къде още е работила. Къде се раждат нашите българчета, кой ги обгрижва? Какво е това място, в което са натъпкани малките бебета?! В такъв килер и домашен любимец няма да държа!

Елина Иванова:

„Момичета,жени,майки не можем и не трябва да бъдем хуманни към мъчителите и убийците на нашите деца!Абсолютно нормално е лоши хора, като тази престъпница да предизвикват агресия и чувство на мъст в нас,след като държавата няма адекватни наказания за изверги и престъпници! Сърцето ми се пълни с болка всяка вечер, гледайки поредната почернена майка! Трябва да се върнат смъртните наказания и доживотни присъди за такива хора !не трябва да има капка милост за издевателите над деца и въобще не ме е срам, че го искам. Не само от позицията на здравен работник, но и от тази на пациент, поверяващ когато се наложи собствения и на децата си живот в ръцете на медицински лица ми е невъзможно да повярвам,че се случват такива неща в нашите болници,родилни домове, ясли, социални домове! Трябва да се преборим за спокойствието, здравето, бъдещето на нашите деца! По времето на обучението ми като здравен работник съм обучавана в грижа, внимание, доброта към пациента, не мога да си представя такава нечувана жестокост над пеленаче“!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене