ВИДЕО: Гоце Делчев с един от седемте необластни центрове в страната, одобрен за финансиране на разработване на проекти за следващия програмен период

Без имеПроектът „В подкрепа на община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014 – 2020г.“, бе представен днес на заинтересуваните граждани и организации от общината. Основното предизвикателство на Община Гоце Делчев до 1013 г. бе разработването на интегрирани планове за градско възтановяване и развитие включващи готов пакет от проекти за реализиране в рамките на изпълнение на Оперативна програма за регионално развитие 2014 – 2020 г. Това се оказа решаващо за общината да бъде одобрена за подпомагане на разработване на зрели проекти в пълния им обем, съгласувания , одобрения и решения, което ще гарантира финансирането на проекта. Предложените проекти ще бъдат съобразени с общинския интегриран план за градско развитие, който предвижда три зони за развитие на града с различни сфери на въздействие.

Стойността на проекта „В подкрепа на община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014 – 2020г.“ е 549 720 лв. Той се финансира на 85% от Европейския фонд за развити и на 15% от бюджета на Република България.

вдсдс

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене