Градски коментар: На град Гоце Делчев нова джамия не му трябва!

джамия гоце делчев Това е коментар на едно момче, харесало страницата ни в социалната мрежа, и ис­каме да го споделим с Вас… за да може да се види от повече хора. Умишлено не публикува­ме името на момчето, защото нямаме това разрешение, но темата е актуална и важна, а ние от вестник „Градът“ заста­ваме зад тези думи по-долу.

Смея да твърдя, че съм доста толерантен и не деля хората на християни, мюсюл­мани, цигани и т. н. В селата от четирите общини има до­бри хора, без значение от ре­лигията им. И аз съм сигурен, че повечето са такива. За съ­жаление има една прослойка от хора, обслужващи чужди интереси. Хора, на които им се плаща, за да вършат това.

Това вече е прекалено!!! Защо точно най-голямата на Балканите и защо точно в Гоце Делчев? Господа мю­сюлмани, като е най-голяма­та, това по-вярващи ли ще ви направи? Защо не си я напра­вите в Гърмен или Сатовча, а точно Гоце Делчев избрахте? Не е ли това поредният опит за ислямизация на нашия красив град? Истината, поне според мен, е че това е целе­насочено. Всичко това е една игра и вие сте пионките в нея. Защо вместо да се опитвате да осъществите този грандомански проект, не си асфал­тирате улиците по селата или не вложите парите в изграж­дането на канализация там, където е необходимо?

Аз съм 130% сигурен, че град Гоце Делчев няма нужда от най-голямата джамия на Бал­каните!!! Във всяко едно от ва­шите села има по една, на мес­та дори по две джамии.

Вестник „Градът“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене