Хороскоп за 18 април

зодии

ОВЕН
Денят ще е успешен, ако внимателно планирате нещата. На работното си място се съсредоточете за справяне със задълженията. Не се разстройвате за дреболии. Ако не сте внимателни към настроението на близките си, действията ви може да се обърнат срещу вас. Не ви заплашва нищо, свързано с професионалната ви ангажираност.

ТЕЛЕЦ
В събота постъпвайте правилно при разрешаване на спорни въпроси. Спазвайте правилата, довършвайте всичко, с което се заемете, и уважавайте хората, с които сте професионално ангажирани, колкото заслужават. Ще получите новини за нещо, на което толкова много сте разчитали.

БЛИЗНАЦИ
Днешният ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата. На някои предстои някаква изява пред публика, бъдете уверени, че всичко ще бъде успешно. Главното е да изяснявате всичко на разбираем език, за да не се тълкуват думите ви двояко. В отношенията с любимия ви човек направете разумен компромис.

РАК
За вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва мислите ви. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не ви е безразлично какво го интересува. Заслужили сте си почивка и затова й се наслаждавайте.

ЛЪВ
В събота сутринта ще имате кратка среща с немного приятен човек, който ще ви накара да се замислите за бъдещето си. Наблюдавайте слабостите на другите, това ще ви помогне да преценявате ситуациите по-добре и да вземате правилни решения. Вашата дипломатичност ще докаже своята полза, когато започнете да анализирате какво сте постигнали.

ДЕВА
Днес е идеален ден да измерите своя успех, затова не жалете времето си, за да се огледате и да оцените ситуацията. С безупречния си усет ще можете да определите кои проекти са пред завършване и кое в дадения момент се нуждае от вашето внимание. Приятели ще се държат по несвойствен начин предвид близките ви взаимоотношения.

ВЕЗНИ
Неутрален ден от всяка гледна точка освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. В събота ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките.

СКОРПИОН
Постъпките на Скорпионите невинаги са оценени от обкръжаващите по достойнство, но в събота няма да търпите критики и да ви учат как да живеете. Обаянието ви е неотразимо и никой не може да му устои. Очаквайте нови запознанства, признания и романтични увлечения. Сериозни разговори е по-добре да водите извън дома си.

СТРЕЛЕЦ
Чувствате приближаването на сериозни промени, но не сте уверени, че те са ви необходими. Обичайната решителност може да ви изневери и да се окажете склонни да размишлявате за миналото, а не да действате и да вървите напред. Умните хора не тъгуват за миналото, а живеят с настоящето и работят в посока повишаване на социалния си статус. Пред някои се откриват интересни възможности, възползвайте се от тях.

КОЗИРОГ
Не си заслужава днес да си спомняте за миналото и за своите предишни отношения с близки, роднини и приятели. Това би попречило да изграждате своето настояще и бъдеще с любимия. Оставете спомените за по-стабилен период. Добре би било за вас, ако съумеете да се отърсите от черните мисли и се заемете с изпълнение на задачите си. Протегнете ръка за помощ на хора, които под гнева крият своята слабост.

ВОДОЛЕЙ
Труден ден за Водолеите, може би и критичен за някои в професионален план. Отлагате доста дълго решаването на някои проекти, които са важни от гледна точка на бизнес съдружие. Ако влезете в конфликт с началниците си, ще навредите не само на себе си, но и на човек, който е засвидетелствал пред вас своята лоялност и не заслужава гнева ви. Постарайте се да стъпите на сигурна почва с точен договор.

РИБИ
Денят е сложен и противоречив. Ще се наложи да се приспособявате към обстоятелствата, да се помирявате с неизбежното и да правите компромиси. Да настоявате на своето е безсмислено и даже опасно. Днес ситуацията изисква от вас голяма гъвкавост и сговорчивост. Бъдете тактични в разговорите, премълчавайте някои факти, които само ще огорчат човека, с когото правите общи планове за бъдещето.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене