Авушка Лютова: Аз вярвам, вие можете!

Партия и религия – това е много грозно сравнение. А слуховете, че ако не си ДПС, не вярваш в Аллах, ме отвращават

Авушка Лютова e от Белица и е на 18 години. Тя е член на МГЕРБ. Авушка обича ПП ГЕРБ и има забележителна колекция със снимки на които позира с членове на партията. В личния си профил във facebook, тя пише: “Радвам се, че познавам всички тези личности! За мен те са примера за всеки един от нас. Те са хората, които работят и внасят пари в България! Всички те са отличният пример за подражание!!! Борете се за нашето бъдеще, както до сега! Аз вярвам, Вие можете”!

Авушка Лютова 1
Да започнем с това от къде идва твоето име „Авушка“?
– Значи, моето име няма точен превод. Някой казват,че е руско, други полско.
Аз съм мюсюлманка (българо-мохамеданка)

Къде и какво си завършила и какво учиш в момента?
– Учила съм от 1 – 4 клас в СОУ“ Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Белица. От 5 – 12 в Гимназия „Н. Й. Вапцаров“- гр. Белица. В момента съм 12 клас и готвя се за кандидат студентски изпити в СУ и УНСС, специалнист Право.

Кога започна да се интересуваш от политика?
– Когато бях 9 – 10 клас, положението в България не беше добро то се виждаше, колкото и малка да бях.

А защо си хареса точно ГЕРБ?
– ПП ГЕРБ, според мен това е партията, която трябва да управлява България. Защо ли…? Защото, когато дойде Герб на власт колко пари дойдоха от Европа, колко програми за Млад фермер, зем. производители пуснаха?
Увеличиха се субсидиите на глава животно , а хората по селата и малките провинции гледат да има с какво да се прехранват. За тях е важен всеки един лев повече. Аз съм от малък град, където тук основният поминък е земеделието. Благодарение на земята и труда си изкарваме прехраната за през зимата. Баща ми е животновъд гледа овце продава агнета, мляко. Получава субсидии, като го попиташ за кого ще гласуваш неговият отговор е: за Бойката. Той ни даде някой лев отгоре и много още примери мога да дам. В Европа всички имат доверие на Борисов, отпускат му пари. Чрез строеж на магистрали, той колко работни места създаде? Искаме да сме Европейска държава, но с инфраструктура като предишната не знам до колко е възможно това.
ГЕРБ е партия с народа. Хората, които избираме по време на избори, те не ни забравят след това. Тези хора живеят с нашите проблеми.

Предполагам се член на МГЕРБ
– Да, член съм на МГЕРБ Белица. Мога да кажа за себе си, че също от две години участвам в Европейски младежки обмени из Европа и не само. Проекти към Еразъм плюс семинари, обучения с участници от 10-15 държави.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Авушка Лютова 8 Авушка Лютова 15 Авушка Лютова 12 Авушка Лютова 2 Авушка Лютова 9

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене