ВИДЕО: 17 клуба по проект „Успех“ при НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев представиха дейностите си пред обществеността

893G8657_01.MP4.Still003Изявата „отвъд урока“, представяне на извънкласните дейности, бе вчера в късния следобед в градския парк в Гоце Делчев. Това бе първата инициатива от поредицата мероприятия, посветени на 50 години от основаването на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ в Гоце Делчев.

Младите артисти от училищния театрален клуб „Щипка смях и още нещо“ представиха два сатирични скеча, с което осигуриха веселото настроение на събитието.

Интерес предизвика щандът на клубната секция „Джуниър Прогресив Пийпъл“. Оригиналната идея на учениците от тази секция бе изработеното от тях пано с джобчета за телефони.

Клуб „Училищен вестник“ се похвалиха като най-успешните продължители на 20-годишната традиция училището да издава собствен вестник. Ръководителят на клуб „Училищен вестник“ – Елена Търтова, благодари за усърдната работа на журналистите от екипа на гимназиалния вестник „Светилник НПГ“ и връчи заслужени отличия на учениците – издатели на вестника, за професионалното му изписване.

Членове на литературния клуб с гордост прочетоха най-добрите си творби, високо оценени от литературни експерти.

Впечатляващ бе и щандът на клуб „Европейска кухня“. С приготвените от тях кулинарни изкушения доказаха, че са млади и амбициозни хора, които умеят да готвят вкусни ястия, характерни за европейските кухни.

А рок-изпълненията на клуб „Поети с китари“, станали популярни и извън училищните изяви, бяха силно аплодирани от феновете си.

Дните на отбелязването на 50-годишния юбилей на НПГ „Димиър Талев“ в Гоце Делчев ще продължат с различни празнични изяви до 11 май с официална заключителна програма.

Честванията на училищния юбилей протичат под наслов „Ние произвеждаме бъдещето“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене