Хороскоп за 29 март

зодии

ОВЕН
Силна финансова вибрация има неделя за вас и създава оптимални възможности за печалба. Трябва да не прибързвате с недообмислени решения или да действате чрез други хора, на които се предоверявате. Денят не е безпрепятствен и ще имате пречки от различен характер, а за да успеете, трябва да ги отстранявате търпеливо и последователно.

ТЕЛЕЦ
Неделя е много успешен ден за вас. Мнозина ще бъдат в състояние да се реализират финансово или да получат значителна сума пари, която ще подпомогне делата им. Денят е много добър за контакти и в срещите ви няма да липсват нови идеи. Успешно ще протекат разговори с приятели, семейният живот е пред прага на промени.

БЛИЗНАЦИ
Отговорно започват деня Близнаците и с нескрито желание да успеят в извършването на всичко, което са определили не само за неделя, но като принципно решение. Разбира се, успехи няма да ви липсват, но не е сигурно, че днес денят ще бъде ангажиран изцяло според желанията ви. Много от вас ще проведат успешни срещи.

РАК
Родените под Рак ще имат добра изява в неделя. Успехите ви се свързват със задължения в бизнеса или професията, както и с контактите. При тях обаче могат да се получат някои странични влияния, а в известни случаи – невъзможност за осъществяване. В неделя спокойно можете да разчитате на вашите партньори и да им се доверите изцяло.

ЛЪВ
Предимно в областта на финансите вие ще бъдете активни днес. Делата ви зависят от хора, които ви подкрепят морално и материално, ще получите обещаните финанси за извършената работа. Вие сте в период на прогресивен растеж, при който не са изключени промени, но те не означават негативно въздействие, а тъкмо обратното. Действайте напористо.

ДЕВА
Девите ще проявят изключителна активност днес. Обикновено тя се свързва с вашите лични ангажименти, но в много случаи може да се яви като следствие от радостта ви във връзка с получено съобщение. Вероятно то има отношение към финансите ви. На работното си място някои от вас ще се сблъскат с пречки, но ще ги превъзмогнат.

ВЕЗНИ
Неделя ви сблъсква с някои малки неприятности и те обикновено се свързват с вашите професионални задължения. Освен трудностите, с които ще се сблъскате от работно естество, възниква и въпросът за особеното отношение на някои от колегите към вас. Тези хора съзнателно се стремят да ви навредят, но едва ли имате причина за безпокойство.

СКОРПИОН
Не може да се каже, че неделя е благоприятен, днес ще се сблъскате с трудности в работата. Но повечето от Скорпион са настойчиви и това ще ви доведе до успех, а в случая той се равнява на придобивки. Други от вас обаче могат да проведат деня си в оживени спорове с приятели, които не са най-важното нещо през днешния ден.

СТРЕЛЕЦ
Денят е изключително продуктивен в професионален смисъл. Сега има много новости около вас и те обикновено създават възможности за нови реализации. Действията ви са напълно уместни, но единственото, което трябва да избягвате, е прибързаността, към която сте склонни. Това за вас означава повърхност, която не води до траен успех.

КОЗИРОГ
Красноречив и ефективен ден е неделният за повечето от Козирог. Сега се застъпват няколко успешни линии, по които можете да се движите безпрепятствено. Професионалният ден е успешен и са повишени възможностите ви за финансови придобивки. Най-важното за деня е едно ново запознанство, което ще окаже положително въздействие върху цялостния ви живот.

ВОДОЛЕЙ
Обикновено за вас се говори като за обществени личности и хора, които приемат да работят за интересите на другите. Това не ви лишава от личен живот и стремеж към домашна сигурност. Днес именно тази сигурност е ярко подчертана, което ви дава възможност да се проявите пълноценно. Предстоят ви професионални успехи, важни контакти.

РИБИ
С известни трудности започва този ден за вас и някои ще се подразнят от пречките, свързани с работата им. Но за повечето от зодия Риби е един добър неделен ден и положителните моменти няма да се забавят. Чрез контактите или съдружници и приятели от бизнеса за вас се открива благоприятен шанс във връзка с намеренията ви, които касаят печалбата или перспективното професионално развитие.

struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене