ПРОТЕСТ: „Свидетели на Йехова“ вън от Благоевград

Jehovah's Witnesses

Благоевградчани готвят протест срещу сектата „Свидетели на Йехова“. Протеста ще се състои на 7-ми април. Организаторите нарочно са решили да бъде преди Великден, защото тогава хората най-често се сещат за Бог и за религията като цяло. Зад инициативата стоят Методи Байрактарски, Георги Костадинов и Николай Черкезов. Идеята за протеста дошла след интервю на тема “Секти” с Георги Костадинов и Николай Черкезов за вестник Топ Преса.

Методи Байрактарски създал събитието в facebook и започнали да канят приятели за предстоящия протест. Байрактарски написал: “Призовавам всички родители на деца под 18 годишна възраст да присъстват на протеста… Да покажем на йеховистите, че не са желани и в Благоевград. Протеста се организира от нас родителите, няма лидери нито водачи. Зад протеста не стоят политически партии и организации. Всички са добре дошли”…

Въпреки, че и тримата благоевградчани са известни, никой не ще да афишира това и застават на чело на протеста, като родители и жители на Благоевград.
Георги Костадинов, е член на общинското ръководство на ВМРО-Благоевград, а Николай Черкезов е от Нфсб Благоевград. Методи Байрактарски пък е истинското име на рапърът Айс, един от пионерите на българския Хип-Хоп. По настоящем Байрактарски оглавява благоевградския офис на вестник Топ Преса.

Още по темата четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене