Къде изчена „балонът“, наречен Негово Високопревъзходителство г-н Васко Лазаров?

дфсдсдс

Да не би да пропадна в дупката на собственото си его

Драги читатели, днес ще ви запознаем с една мега звезда – модела, по който в Холивуд създават звездите си, идолът на Майкъл Джексън и Мадона – Негово Високо Превъзходителство благоевградския бизнесмен, мега талант и музикален виртуоз,  г-н Васко Лазаров! Досущ като американска звезда, г-н Лазаров има зад гърба си 2 развода, проблеми със „Закрила на детето“, разправии с адвокати, няколко супер успешни бизнеса, дори идея за авторски филм и не с когото и да е, а със примадоната Сашка Васева!

През 2013 година Васко отказва на Валентин Пензов да участва в „Пирин Фолк“, забележете, заради „смешния“ хонорар в размер на 100 лв. За тези пари, с които 50% от българите преживяват месеца, н.в.п. заявява „все пак аз съм популярен певец и трябва да има някакво съобразяване с това кой какво заслужава“.

Уважаеми читатели, ако искате г-н Лазаров да вземе участие на вашия празник, събитие или концерт, молим ви, не се излагайте, пригответе си едни 10-20 хиляди лева, защото „все пак аз съм популярен певец и трябва да има някакво съобразяване с това кой какво заслужава“.

Единственото нещо, което е по-голямо от хонорара на Бога-Лазаров, е неговото самочувствие! И тук, където свършва нашата ирония, е време да започнат чисто човешките съждения. Що за самочувствие има човек, който е упражнявал насилие върху жена си? Що за човек би държал главата си високо вдигната, когато собственото му дете не желае да го вижда? Къде изчезна г-н Лазаров? Да не би да е започнал кариера в Холивуд? Бизнес в близкия изток? Или има световно турне със Сашка Васева? Съмняваме се просто да се крие от срам, защото, както знаем „магаре срам няма“! Ако в този човек има поне малко чувство срам, то значи, че не трябва да излиза дори на улицата.

В края на краищата, г-н Лазаров излезе един балон, пълен, хайде да кажем, с въздух, за да не използваме по-грозни думи, който не само, че се спука, а се разпиля на хиляди малки незабележими парченца. Къде сте, г-н Лазаров, да не би да пропаднахте в дупката на собственото си его?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене