МГЕРБ-Дупница и ГЕРБ-Бобошево с инициативи за Баба Марта

photo_verybig_1401930

За втора поредна година, за 1 март младежката структура на ГЕРБ – Дупница подарява мартеници на хората в неравностойно положение от града. Младежите, заедно с общинският им координатор Лора Василева, изненадаха за Баба Марта членовете на Клуба на слепите и Клуба на инвалида. Освен мартенички, младите бяха направили и картички с пожелания за здраве, дълголетие и много поводи за усмивки. Председателят на Клуба на слепите благодари искрено на представителите от МГЕРБ за жеста и подчерта, че това е единствената политическа партия, която не ги забравя на нито един празник. Той припомни вниманието и подкрепата, които са им оказвани и от председателя на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов и от бившия депутат Емил Гущеров.


„Помагали сте ни да осъществим екскурзии до Рилския манастир, Цари Мали град и Рупите. Осигурявали сте ни билети за различни културни мероприятия – театрални постановки, мюзикъли и т.н. Никога не сте ни забравяли за Коледа, за Великден, за Деня на хората в неравностойно положение“, изказа благодарност той.
Мартенички бяха подарени и на малчуганите от Дома за деца лишени от родителска грижа „Олга Стоянова“, както и на децата със специални нужди от ЦНСТ „Надежда“. Възпитаниците на дома „Олга Стоянова“ от своя страна поздравиха гостите с песен и стихотворения.

 

Ръководството на ГЕРБ – Бобошево също зарадва деца от общината с мартеници и подаръци за Баба Марта.

dariknews.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене