Хороскоп за 22 февруари

зодии

ОВЕН
За ва­шия прос­пе­ри­тет е не­о­б­хо­ди­мо в неделя да дейс­т­ва­те в обе­ди­не­ние с дру­ги хо­ра. Обик­но­ве­но Ов­ни­те раз­чи­тат на соб­с­т­ве­ни­те си въз­мож­нос­ти, но днес е по-доб­ре да обе­ди­ни­те уси­ли­я­та си за пос­ти­га­не на цел­та. Не­о­б­хо­ди­мо е да бъ­де­те по-сдър­жа­ни, за­що­то има ве­ро­я­т­ност да по­лу­чи­те неп­ри­я­т­ни вес­ти и да се про­ве­де по­ле­ми­ка по то­зи въп­рос.

ТЕЛЕЦ
Тел­ци­те са не­у­ве­ре­ни и мно­го пред­паз­ли­ви днес. Не би­ва да бъ­де­те мни­тел­ни по от­но­ше­ние на биз­нес­съд­руж­ник, об­ща­та ра­бо­та ще доп­ри­не­се за раз­ре­ша­ва­не­то на па­ри­чен проб­лем. Има­те ос­но­ва­ние за пред­паз­ли­вост в де­ло­ви­те си кон­так­ти и по от­но­ше­ние на близ­ки и при­я­те­ли. Ста­ва въп­рос оба­че да не се под­да­ва­те на емо­ции и да не спо­де­ля­те. Не бъ­де­те до­вер­чи­ви.

БЛИЗНАЦИ
При Близ­на­ци­те е не­о­б­хо­ди­ма чуж­да по­мощ, за да се спра­ви­те с днев­ни­те ан­га­жи­мен­ти. За да раз­ре­ши­те проб­ле­ми в биз­не­са, ра­бо­те­те обе­ди­не­ни с дру­ги хо­ра. Не се до­ве­ря­вай­те из­лиш­но на съд­руж­ни­ци и пар­т­ньо­ри. От глед­на точ­ка на де­ло­ва­та дей­ност и кон­так­ти­те днес сте в със­то­я­ние да из­вър­ши­те по­лез­ни де­ла, което ще ви удовле-твори.

РАК
Днес Ра­ци­те са дос­та ре­зер­ви­ра­ни в кон­так­ти­те и вза­и­мо­о­т­но­ше­ни­я­та. Ве­ро­я­т­но са спра­вед­ли­ви ос­но­ва­ни­я­та ви за по­доб­но по­ве­де­ние, още по­ве­че че ня­кои от вас са при­тес­не­ни за ня­ка­къв чо­век и не мо­гат да спо­де­лят при­тес­не­ни­я­та си. Нуж­да­е­те се от мо­рал­на или ду­шев­на под­к­ре­па. Денят е на­то­ва­рен за онези, които правят ремонти у дома си, сдържайте нервите си, в противен случай конфликтите са ситурни.

ЛЪВ
Неделя е един от доб­ри­те дни за представителите на знака Лъв през та­зи сед­ми­ца и лес­но ще се спра­ви­те с де­ло­ви­те си проб­ле­ми. Меж­ду кон­так­ти­те ви се на­ми­ра и та­къв, кой­то ще се слу­чи в ус­ло­ви­я­та на ня­как­во тър­жес­т­во, къ­де­то биз­нес­ме­ни­те ще пос­тиг­нат съг­ла­сие по важ­ни въп­ро­си. С чуж­да по­мощ ще сло­жи­те край на проб­ле­ми­те и ра­зо­ча­ро­ва­ни­я­та.

ДЕВА
Днес Де­ви­те се ин­те­ре­су­ват пре­дим­но от соб­с­т­ве­на­та си прав­ди­вост по да­де­ни лич­ни проб­ле­ми, ка­то про­пус­кат да от­бе­ле­жат чуж­да­та. В мно­го слу­чаи чуж­да­та прав­ди­вост вие от­чи­та­те ка­то нес­п­ра­вед­ли­вост, про­я­ве­на към вас. И точ­но по та­зи при­чи­на се­га на­ми­ра­те, че сте още­те­ни. Има­те не­я­с­ни про­е­к­ти по ре­ше­ни­е­то на важ­ни въп­ро­си, до­би­рането до ин­фор­ма­ция е нес­по­луч­ливо.

ВЕЗНИ
Вез­ни­те са по­доз­ри­тел­ни и из­пъл­не­ни със съм­не­ние по от­но­ше­ние на ня­кои де­ло­ви въп­ро­си. Твър­де ве­ро­я­т­но е то­ва да се ос­но­ва­ва на до­пус­на­ти през из­ми­на­ли­те дни греш­ки и се­га мно­го от вас са из­п­ра­ве­ни пред не­въз­мож­ност­та да пос­тиг­нат по­ло­жи­тел­но раз­ре­ше­ние. Неп­ра­вил­но е виж­да­не­то ви във връз­ка с лю­бов­ния пар­т­ньор, кой­то най-чес­то по­лу­ча­ва нес­п­ра­вед­ли­ви об­ви­не­ния.

СКОРПИОН
Неделя е по­ло­жи­те­лен при вас и по­ве­че­то от пред­с­та­ви­те­ли­те на то­зи знак са за­ре­де­ни с мно­го енер­гия. В раз­лич­ни­те слу­чаи то ще се про­я­ви под фор­ма­та на спо­ро­ве, съ­пер­ни­чес­т­во и бор­ба за над­мо­щие в биз­не­са. Пред­с­то­ят ви ус­пе­хи в биз­не­са, но не се от­п­ра­вяй­те на път по лич­ни дела. Де­нят е нап­рег­нат за кон­так­ти и ще пос­лед­ват  спо­ро­ве.

СТРЕЛЕЦ
Две важ­ни вли­я­ния дейс­т­ват вър­ху ро­де­ни­те под Стре­лец и те оп­ре­де­лят раз­лич­ни жи­тейс­ки сфе­ри. Ед­на­та е свър­за­на с ма­те­ри­а­л­ни­те проб­ле­ми, ко­и­то из­пит­ват част от пред­с­та­ви­те­ли­те на Стре­лец. Дру­го­то вли­я­ние има от­но­ше­ние към ва­шия ин­ти­мен жи­вот – лю­бов­та и прив­ли­ча­не­то. Оне­зи, ко­и­то са зат­руд­не­ни ма­те­ри­а­л­но, се­га пре­ми­на­ват през труд­нос­ти.

КОЗИРОГ
Ко­зи­ро­зи­те са при­тис­на­ти от проб­ле­ми и в по­ве­че­то слу­чаи не мо­же­те да ги раз­ре­ши­те по­ра­ди неп­рак­тич­но мис­ле­не. Об­ръ­ща­те вни­ма­ние по­ве­че на не­съ­щес­т­ве­ни­те яв­ле­ния и то­ва бук­вал­но ви “връз­ва ръ­це­те”. Но има на как­во да раз­чи­та­те. Ва­ша при­я­тел­ка ще ви из­ва­ди от зат­руд­не­ни­е­то и ще ви на­со­чи към същ­ност­та на проб­ле­ми­те, с ко­и­то ще  се спра­ви­те.

ВОДОЛЕЙ
За Во­до­ле­и­те днес е мно­го важ­но да раз­чи­тат на соб­с­т­ве­ни­те си си­ли и пре­ди да да­дат съг­ла­си­е­то си за не­що, стро­го да пре­це­нят всич­ко “за” и “про­тив”. Ще пос­тиг­не­те спо­ра­зу­ме­ние, ка­са­е­що ва­шия биз­нес или дей­ност­та ви с дру­ги хо­ра. Бъ­де­те убе­де­ни, че в то­ва съг­ла­ше­ние ще учас­т­ват ва­ши тай­ни вра­го­ве, ко­и­то ще нап­ра­вят всич­ко въз­мож­но да ви нав­ре­дят.

РИБИ
Уси­ли­я­та на мно­го от Ри­би днес мо­гат да се ока­жат без­п­лод­ни. Ак­тив­ни сте, но и дос­та нер­в­ни, и по то­зи на­чин до­пус­ка­те мно­жес­т­во греш­ки. Не­о­б­хо­ди­мо е да про­я­ви­те по­ве­че раз­би­ра­не към мо­ти­ви­те на дру­ги хо­ра и да се съ­о­б­ра­зя­ва­те с тях. Про­фе­си­о­нал­ни­ят ви ден ще до­не­се ус­пе­хи, но не ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки. Ако е въз­мож­но, от­ло­же­те съ­деб­но де­ло, въз­мож­но е да го за­гу­би­те.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене