Вятърът отслабва, температурите леко се повишават

времето

Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността , по-значителни над Северна България и източните райони. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони – умерен северозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 3° и 8°.

 

За Благоевград максималната температура днес ще е 6°, а минималната (-6°), за Банско 9°/-8°, Разлог 9°/-7°, Дупница 5°/-8°, Кюстендил 7°/-7°, Перник 4°/-6°, Гоце Делчев 10°/-5°, Сандански 7°/-4° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 7°, а минималните до (-4°).

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с по-значителни увеличения на облачността в следобедните часове над Стара планина. Вятърът ще е от север, североизток – умерен до силен. През деня ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра около минус 7°. 

По Черноморието ще има променлива облачност, по-значителна над северната част. Ще духа умерен север, северозападен вятър. Максималните температури ще са от 3° до 6°. Вълнение на морето 3-4 бала. Температурата на морската вода е 3-5°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене