БЪЛГАРСКИ ОБЩИНИ ЗАСТАВАТ ЗАД БАНСКО

Във връзка със справедливите искания на кмета на Община Банско Георги Икономов за намирането на бързи решения за изграждането на втори кабинков лифт в ски зона Банско и създаването на добри условия за развитие на зимния туризъм, в Общинска администрация Банско бяха получени писма за подкрепа от общините Благоевград, Велинград, Якоруда, Петрич и Гоце Делчев. Кметовете заявяват увереност в намирането на правилната формула за стимулиране на местната икономика и туризъм от правителството и  застават уверено зад целенасочените усилия на Банско за подобряване на предлаганите туристически услуги и имидж на европейския туристически пазар.

„Аз като кмет на община Петрич, подкрепям решението на Община Банско за изграждането на втори кабинков лифт в курорта. Считам, че това ще доведе до развитието на Банско и България като модерна европейска туристическа дестинация, която ще привлича туристи от цял свят” заявява Вельо Илиев, кмет на Петрич.

 pismo-podkrepa Velingrad STANOVISHTE_BANSKO Писмо за подкрепа – Петрич Писмо за подкрепа – Якоруда Писмо подкрепа Бл – 1 Писмо подкрепа Бл – 2

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене