Благоевградски Младежки Театър навършва 5 години

Топ Преса честити рождения ден на Благоевградски Младежки Театър!
Приятели, пожелаваме ви много здраве и препълнени зали!

5_Godini_BMT

,,Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите”!!!
Днес, Благоевградски Младежки Театър навърши 5 години от създаването си!!! Благодарим на всички хора – СЪМИШЛЕНИЦИ НА ТЕАТЪРА, за вярата, за доверието, за любовта, за подкрепата и усилията да се създаде и отгледа такава мечта!!! Поклон пред Вас!!!

Сподели Бранимир Митов

Бранимир Митов – основател и художествен ръководител на Благоевградски Младежки Театър. Завършил е актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев. Негов асистент в спектакъла „Сцени от брачният живот“ от Ингмар Бергман на сцената на Драматичен Театър „Стефан Киров“ – Сливен.

Автор на филма „Полетът на орела“.

Режисьор на: „Предложение“ и „Мечка“ от А.П.Чехов ,“Юнаци с умни калпаци“ от Никола Русев и „Лотарията на живота“ по А.П.Чехов

5_Godini_BMT-4

Страхотно парти спретна Бранимир Митов – Брано и чаровната му приятелка Пролет Трифонова по случай 5 годишния юбилей на Благоевградски Младежки Театър. Изненадващо се появиха легендата на българската популярна музика – Ваня Костова, синът и Боян Михайлов и гайдарджията на ансамбъл “Филип Кутев” – Костадин Атанасов… Партито се проведе в ресторанта на Университетски Център ”Бачиново”.

Топ Преса е единствената медия която има видео кадри от празненството!

5_Godini_BMT-3
5_Godini_BMT-5
5_Godini_BMT-7 5_Godini_BMT-6

И защото все пак сме таблоид не можем да пропуснем „жълтичкото“…
Боян Михайлов си хареса чаровната колежка от новинарска агенция E79, след като я покани четири пъти на танц, червенокосата Павлина Димитрова махна своя журналистически баджи се хвана на хорото…

5_Godini_BMT-2
5_Godini_BMT-8

Очаквайте и видео от партито!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене