Хороскоп за 31 януари

зодии

ОВЕН
В събота сте затруднени от липсата на яснота по интересуващи ви въпроси. Мнозина ще се опитат да си набавят информация, което обикновено е гаранция за успех, но няма да е възможно да се възползват от нея. Денят открива поле за професионална изява.

ТЕЛЕЦ
Днес сте настроени на високи обороти, работният ви ден ще премине при повишена активност. Сами ще се изненадате от огромния обем работа, която ще приключите. Надеждата и стремежът ви към благосъстояние са изразителни и мнозина ще търсят начини да постигнат резултати.

БЛИЗНАЦИ
Отдайте се изцяло на заниманията си днес. Не сте застраховани от грешки в работата, което ви дразни. Възможно е някой от шефовете да забележи действията ви и да ви даде съвет, а това ще ви притесни допълнително. Спокойно, не ви липсва умение да се справите със задачите си.

РАК
В събота надеждите ви за просперитет не са въображаеми. Необходимо е да коригирате вашите контакти и да дадете предпочитание на онези, които ще ви гарантират успешно развитие или нова насока. Видим успех ще имате и в службата, ако се съобразите с желанията на авторитетите.

ЛЪВ
Днес не ви е ден за активни делови действия. Предварително трябва да се уверите, че постъпвате по най-правилния начин, защото не са изключени неочаквани финансови загуби от необмислени решения или действия. Някои от родените под Лъв днес е възможно да получат предложение за нови договорни условия в работата.

ДЕВА
В събота Девите са силно концентрирани, като мобилизацията им за работа е пословична. Заемете се с неотложните задачи, неразрешените проблеми и приоритетно ги довършвайте. На работното място бъдете дипломатични, не влизайте в конфликт с колеги.

ВЕЗНИ
Неподозирано активни са днес Везните и са решени да действат безкомпромисно във всички сфери. Това обаче може да ускори процеса на отдръпване от вас в службата, особено ако си послужите с неправомерни действия или измама заради личната си обезпеченост. За някои от вас днес се очертават нови любовни контакти.

СКОРПИОН
Интуитивните способности на Скорпионите в събота са доста изострени. Възможно е днес да разберете истината за оценката на вашия труд, което е основният подтик за недоволството и духа на критицизъм, които са ви обзели. Денят ще ви срещне с нови хора с интересни идеи, които се нуждаят от съвета ви за тяхното реализиране.

СТРЕЛЕЦ
Доста възможности открива събота за вас. Не е изключено да смените работата си, безработните имат добрия шанс да започнат нова работа или да сменят професията си. Възможно е приятели да се ангажират с вас за съдружен бизнес. Някои Стрелци ще опитат да извоюват повече самостоятелност в службата си, но ще сбъркат, не сега е моментът.

КОЗИРОГ
Успехите в различни дейности са характерни за Козирог. Днес вашите началници със сигурност ще забележат сериозността и отговорността, с която действате, голямата ви енергичност при решаване на възникнали проблеми. Това ще ви донесе заслужени облаги. Проблематични ще са днес контактите ви с приятели, някой ще се опита грубо да ви измами. Направете си правилните изводи.

ВОДОЛЕЙ
Днес сте мобилизирани, с подчертан стремеж за реализация и ако не се поддадете на съмнения, имате прекрасна възможност за осъществяване на дълго обмисляна идея, за чието осъществяване е необходимо допълнително обучение или нови знания. Някои днес се налага да разрешават финансови проблеми, трябва да бъдете безкомпромисни.

РИБИ
Налага се Рибите да отстояват позициите си в събота категорично и твърдо, та дори това да включва и по-грубо отношение. Има реална опасност да бъдете измамени за нещо, което ви е било обещано. Денят е много подходящ за спечелване на подкрепата на човек с възможности, който е в състояние да ви помогне в много отношения, както и ще спечелите доверието му. В материален план е добре да намалите харчовете си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене