Корнелия Нинова: МБАЛ Благоевград показа добри резултати начело с д-р Вл. Пандев, случващото се правен абсурд, грубо погазване на морала и закона по пътя към властта

корнелия нинова

Действията на управляващите граничат с престъпление

Ужасена съм от случващото се в МБАЛ Благоевград и начинът, по който уволняват управителя д-р Владимир Пандев, това заяви преди минути бившият депутат от Пиринско Корнелия Нинова. Имам информация, че болница Благоевград, управлявана от д-р Пандев е с добри резултати и е завършила тежката за здравната ни система година с печалба. При такива резултати сме свидетели на брутален акт от страна на управляващите, които не се съобразяват нито със закона, нито с морала.
Заявявам най-отговорно, че подобно насилствено изгонване на директор, аз не познавам. Жалкото е, че силовото беззаконие, на което сме свидетели се превръща в стил на поведение на управляващите, когато обаче това се случва в здравно заведение, отговорно за хората от един цял регион, подобно поведение граничи с престъпление., заяви Нинова, видимо ядосана от продължилата с дни сага в МБАЛ Благоевград, която днес се управлява от двама директори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене