Местния печат

печат

„Вяра“

Плочка на „Софурбан” 40/40 см смачка крака на работника Росен Иванов, шефът Георги Манолков не иска и да чуе

Плочка с размери 40/40 см падна върху крака на 20-годишния Росен Иванов от 1 м височина и му смаза пръстите на краката. Близки на пострадалия дойдоха и го откараха до болницата с лична кола. „Никой от ръководството не дойде да окаже дори съчувствие на пострадалото момче. То, както и всички останали на неговата възраст, работи без трудов договор или какъвто и да е друг документ.”

Сдружение „България си ти!“ отличи самоковеца Момчил Атанасов, вадил с кабел от музикалната си апаратура бедстващи във водния ад в Бургас

На бляскава церемония в Софийската опера сдружение „България си ти” награди самоковеца Момчил Атанасов, който с риск за собствения си живот спасява хора от водния ад в Бургас. Наградата е посветена и на всички доброволци, които помагаха при бедствията през 2014 г. у нас. Отличието връчи певицата Весела Бонева, която е част от голямото семейство на „България си ти!“.

Пенсионираната шефка на Административния съд в Кюстендил Автономка Борисова спестовница №1, има 238 175 лв. по сметка

Пенсионираната шефка на Административния съд в Кюстендил Автономка Борисова преподаде урок по спестовност на колегите си. Според декларацията й в Сметната палата Борисова е спестила стотици хиляди левове. Средствата на пенсионираната съдийка са разположени на 6 реда в декларацията и са в общ размер на 238 175 лева. Парите са придобити от спестявания, заплати и лихви. Дългогодишната съдийка е дала и пари назаем. По договор тя има да получава 11 000 лева.

По делото с висок обществен интерес „Константинов-Дангов”: Адвокатката на екскмета Дангов – Юлия Динева, и съдия Светла Пейчева си бъбрят на четири очи в злата след заседанието

Четирима свидетели бяха разпитани по делото с висок обществен интерес „Константинов-Дангов” за обида. Срещу Дангов свидетелстваха журналисти, общественици и спортни деятели. Журналистите съобщиха, че Първан Дангов е дал две поредни пресконференции срещу Ивайло Константинов в ресторант „Универсал”. На първата пресконференция Дангов директно обвинил Константинов, че се възползва от общински обществени поръчки, като ги предоставя на роднини.

Сагата в МБАЛ приключи: Д-р Владимир Пандев сдаде шефския пост в болницата в Благоевград след намесата на полиция и прокуратура 

След намесата на полиция и прокуратура болничният шеф д-р Владимир Пандев напусна кабинета си в МБАЛ-Благоевград. Това стана вчера на обяд. Само няколко минути по-късно в кабинета влязоха лидерът на общинската организация на ГЕРБ Йордан Андонов, д-р Иво Димитров и бъдещият шеф д-р Огнян Митев.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене