ВИДЕО: Служител на „Виваком“ измамил гражданин от Гоце Делчев! От централата на оператора прикриват измамника

фгдфвд

Иван Пелтеков от Гоце Делчев повече от четири месеца очаква да получи модерен мобилен телефон в съответствие със задочно сключения договор с оператора. При поисканата от клиента справка, служителят потвърдил, че наистина има сключен двугодишен договор, в съответствие с който е отчетено, че на клиента е предаден и съответния GSM-апарат.

В края на септември миналата година, мъжки глас се обажда по телефона на Иван Пелтеков от Гоце Делчев. Представил се за служител от „Виваком“, като го уведомил, че наближава края на сключения с оператора договор и като досегашен лоялен клиент, според плащаните от него такси, му се полага безплатен модерен мобилен апарат. Обяснено му било, че от офиса на оператора в Гоце Делчев също може да си получи бонуса, но в провинцията нямат точно този модел и ще получи по-стара версия. Дежурният консултант обяснил, че, ако в момента потвърди по телефона, че е съгласен да продължи договора си с оператора с още две години, до 10 дена ще получи телефона на домашния си адрес.

Вече повече от четири месеца Пелтеков очаква телефона си, но така и не го получава. При направената от него справка в офиса на същия оператор в Гоце Делчев се потвърдило, че на лицето е удължен договора с още две години и че според документите му е предоставен и съответния GSM-апарат. Договор има, но бонус телефон няма, лаконично заключава измаменият клиент. На същия му е отказано да му дадат данни за служебното лице, изготвило договора. „Виваком са мафия и аз ще си търся правата по съдебен ред“, гневно заяви неврокопчанинът Иван Пелтеков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене