Разврат и проституция вилнеят в туристическата спалня на град Гоце Делчев!

hotel_245_pic_1542_big

 

Разгневеният турист Стоян Михаилов от ТД „Сините камъни“ – Сливен, поиска думата от репортер на местната медия, за да разкаже ужаса си от пребиваването в туристическата спалня на Гоце Делчев!

Стоян Михаилов от град Сли­вен е запален турист. От години насам обикаля страната, защо­то, както сам казва, не може да се насити от нейната красота и прелест. Чест гост е на град Гоце Делчев, защото поне три пъти в годи­ната си е поставил за цел да се зареж­да от красотата на Пирин планина. По­водът, по който оба­че установихме връзка с него, не е да си гово­рим за кра­сотата на българ­ската и по-спе­циал­но на мест­ната при­рода, а това да изра­зим общото ни възмущение за състоянието на туристиче­ската спалня на град Гоце Делчев. Госпо­дин Михаилов твърди, че е пребивавал в туристическите спални на мно­го места, защото като реги­стриран турист има право на много по-добри цени и условия. Пък и  да плаща за преспиване по хотели и мотели не е по джоба му. Това което, вижда обаче, дока­то преспива в гоцеделчевската ту­ристическа спалня, го ужасява с всеки изминал ден. „Вместо да бъде подслон за тури­стите и гостите на града, тази спалня се е превър­нала в публичен дом. Там живе­ят пропаднали хора, жрици на любовта от ром­ски произход, хора, скарани с хигиената и нормалното човеш­ко общуване. Последният път щях да си изям боя от клиент на една редов­на госпожа, на която направих забележка да се държи по-културно. Не ме е срам да кажа, че често съм ста­вал жертва на дребни кражби, сувенири или неща от несесера ми за личен тоалет. На какво прилича това…“, твърди госпо­дин Михаилов, възмутен до по­луда от това, което е изживял в туристическата спалня на град Гоце Делчев. Разбира се, това не му се е случвало за първи път, но чак сега човекът е наме­рил и сили да про­говори, срещайки се случайно с репортер от вестник „Градът“ в Гоце Делчев. С това си изявление гос­подин Михаилов категорично не търси конфликта и излишното пра­вене на сензации.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Поехме сериозен ангажимент да изтъкнем този факт. Силно се надяваме това да е следствие от слабости в управлението на стопанина на Туристическата спалня в град Гоце Делчев, а именно – турис­тическото дружество „Момини двори“ . Чрез тази си реакция той иска да се даде гласност на проблема, за да може в най-кратки срокове той да бъде решен. Ние от Топ Преса обаче държим да отбележим, че ръ­ководството на ТД „Момини двори“ не за първи път е обект на наши разследвания, комен­тари и репортажи. Неудобните въпроси към тях се натрупаха в доста голяма геометрична прогресия. Крайно време е да се дадат отговори на тези въ­проси, независимо че са неу­добни. Мълчанието поражда съмнения и показва слабости и страх и във никакъв случай не е решение. Очакваме действия от дружеството и всички ин­ституции за решаване на този проблем.

Вестник „Топ ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене