Местния печат

печат

„Струма“

Жителите на Генерал Тодоров заплашиха: Спрат ли влака в 14 ч. демонтираме релсите за София…

Жителите на петричкото село Генерал Тодоров от вчера са в стачна готовност заради намерението на държавата да спре от другия месец влака в 14:08 часа от Петрич за София, с който ежедневно пътуват 100 човека от селото.

Икономическа полиция влезе в горското в Дупница след сигнал: Служители се уреждат по няколко пъти с евтини дърва

Икономическа полиция влезе вчера сутринта в Горското стопанство в Дупница и иззе документи. Полицаите от Дупница и Кюстендил са извършили проверка на документацията в Горското стопанство в Дупница, свързана с издаване на разрешителни за купуване на дърва на служители в Горското стопанство.

Горя хотелът на кандидат-депутата, наследник на Вапцаров, в Банско, туристите евакуирани

Пожар в хотел „Шато Вапцаров“ в Банско, собственост на наследниците на поета Никола Вапцаров, вдигна на крак огнеборците в курортния град вчера рано сутринта.

Американците свалиха от олтара размирния благоевградски поп Ноцков, оставиха го по милост църковен певец в Чикаго

Скандалният благоевградски свещеник Валентин Ноцков, който допреди десетина дни оглавяваше и се разпореждаше с храма „Св. Иван Рилски“ в Чикаго, вече е само един от многото църковни певци в храма и няма думата за нищо.

„Вяра“

Кикбоксьорът на Братя Галеви – Славчо Павлов, нокаутира сина на РЗИ инспектора Дичева от Дупница – Николай

Кикбоксьорът от клуба на приближения на Братя Галеви Минко Минков в Дупница с още 8 биячи нападнали и пребили в дискотека „Континентал” 23-годишния Николай Дичев. Младият мъж е от Сапарева баня и е син на инспектора от РЗИ-Дупница Радослава Дичева. Дискотеката попада в района, за който отговоря именно Дичева – централна градска част на Дупница.

Потресени родители от Рибново: Заварихме учителя Осман Арнаудски пиян до козирката в училището, лъха на алкохол на децата

Родители завариха пиян до козирката учителя по география Осман Арнаудски на родителска среща в гърменското село Рибново. За това сигнализираха потресени майки и бащи на учениците, които веднага изпратиха жалби срещу Арнаудски до шефа на РИО-Благоевград Огнян Соколов и до областната администрация.

Терорист  от  „Ал  Кайда” налага гърбини на сурвата в Пернишко

Изпаднал терорист от „Ал Кайда” цъфна на кукерския фестивал в Пернишко. Денислав Пенев, целият омотан с бинтове и с гратани на пояса, дойде да сурвака местните хора в Батановци. Към него се присъединиха 50 четници,  отчето  Онуфри, който ръсеше множеството със светена вода, нахална булка, която изпи виното на младоженеца си.

Жестоко убийство в Петрич! Намериха Орхан Джевизов с разбит череп в локва кръв на пътя Съселяни от Кавракирово: Делят наркопазара, имаше врагове 

Кърваво убийство хвърли в ужас Петрич. Орхан Джeвизов, който е от Кавракирово, е бил намерен мъртъв вчера вечерта на пътя между селата Първомай и Кавракирово. Тялото на Орхан е било захвърлено в локва кръв на пътя. Според първоначалния оглед мъжът е ударен зверски по главата с твърд предмет. Черепът му е счупен.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене