БСП ПОДПОМОГНА МЛАД ШАМПИОН В БОРБАТА ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

wp_20150109_18_29_53_pro

Председателят на БСП-Гоце Делчев Валери Сарандев лично поздрави младата ни надежда

Младият шампион от град Гоце Делчев Димитър Христов бе стимулиран за постиженията си от местното ръководство на БСП. Той получи премия за успехите му до момента, която да послужи в подготовката му за републиканското първенство през 2015 година, което му дава квота за участие в европейското първенство за младежи през месец август.

Младият талант, който жъне медал след медал тренира в град Самоков. Той е републикански шампион за 2013, втори 2014, а през изминалата година печели безапелационно и най-силния международен турнир за борба в България – „Васил и Георги Илиеви”.

Митко Христов е в полезрението и на националния отбор мъже, като лично с него се е срещнал Армен Назарян. Дали ще имаме първи европейски шампион в борбата от Гоце Делчев зависи най-вече от него, но и от подкрепата, която той получава, тъй като голям спорт се прави не само с талант и упоритост, но и с пари.

От местното ръководство на левицата се заричат да не оставят младата ни надежда и за в бъдеще и да направят каквото могат, за да подпомогнат неговите успехи.

Председателят на БСП-Гоце Делчев Валери Сарандев сподели също, че очаква завършването на многофункционалната спортна зала до края на годината, да окаже положително въздействие върху всички видове спорт развивани в общината.

goceto.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене