Нов съветник: Владимир Тренчев се закле да служи на народа в Симитли

_thumb

Владимир Тренчев от партия ГЕРБ положи клетва като общински съветник на заседание на местния парламент. Тренчев заема мястото, овакантено от напусналия по собствено желание ОбС парламентарист Петър Ваканин от квотата на партия ГЕРБ. Ваканин се отказа да е общински съветник преди месеци, съгласно закона, мястото му се заема от следващия в кандидатската листа на партията. Последва обаче отказ на следващите двама в листата да заемат мястото му в ОбС. Отказаха и Лиляна Благоева и д-р Донка Благоева. Така, близо годинаобщинският съвет в Симитли работи със съветник по-малко. Напомняме, съгласно разпределението на гласовете от местните избори през 2011 година, партия ГЕРБ, по волята на народа, имат петима съветници в местния парламент. Осмият в листата Владимир Тренчев прие да бъде общински съветник.

На заседание на ОбС днес Тренчев се закле пред представител на Избирателната комисия, председателя на ОбС Владимир Христов, общински съветници и представители на кметска администрация: „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на община Симитли… “

Общински съветници, кметове на кметства и представители на общинска администрация поздравиха новия съветник и му пожелаха да работи за доброто и просперитета на хората от община Симитли.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене