За Коледа кметът Тотев подпомогна най-нуждаещите се от общината

main_b

За поредна година кметът на Сандански Андон Тотев разпредели дарението от холандската фондация „PROMOTIE” между най-нуждаещите се и тези в неравностойно положение жители на общината.

Общата сума на дарението, което бе раздадено в навечерието на най-светлите и дългоочаквани празници, бе 8257,50 лв.

Дарението включва пакети с основни хранителни продукти като олио, захар, бобови и зърнени продукти, млечни продукти, пита с късмет и кутия натурален сок.

Продуктите бяха раздадени на потребителите в Домашния социален патронаж, на единадесетте настанени в Центъра за настаняване от семеен тип във с. Вълково, на хора с увреден слух, на пострадали по време на войните и военноинвалиди, както и на 50-те потребители на услугата „Личен асистент”.

Всички пакети бяха раздадени на председателите на организациите по предварително изготвени списъци, което да гарантира, че бързо и лично всеки нуждаещ ще получи своето дарение.

Община Сандански и лично кметът Андон Тотев изразиха огромната си благодарност към своите приятели от Холандия, които по време на най-християнските празници в годината – Великден и Коледа, подпомагат нуждаещите се с най-необходимото за техните празнични трапези.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене