Шокиращо: Приятелка на прочута проститутка от Бобов дол: За да не губи клиенти, Веска Каличка си поставя във вагината гъба по време на цикъл, изпира я и отново я вкарва в употреба

 

Жрицата е майка на тригодишно дете, с бащата Светослав спорят за него, съди „Социално подпомагане”, за да си го върне

287-01-10  Веска Каличка

Историята на Веска Каличка от Мало село и Светослав Тодоров от Бобов дол потресе България. Той живее с новата си приятелка Мариана Иванова. Двамата обаче са създали едно дете на три години и не могат да си го поделят, социалната служба им го е отнела, за което „Вяра” многократно информира. С типичен махленски тон двамата си размениха обиди и закани, като наяве излязоха шокиращи подробности от родния провинциален пейзаж в предаването „Съдебен спор”. Разбра се, че Веска е проституирала на магистралата поне от 2008 година досега. Въпросът кой е виновен за това – мъжът, с когото живее на семейни начала или самата тя е искала да се занимава с това, остана неизяснен.

287-01-10  Светослав Иванов

Мариана Иванова  пък разказа за революционен подход на проституиращата Каличка, осигуряващ й условия да прави секс с клиентите си дори когато е неразположена. Тя изрязвала една гъба наполовина и я поставяла в интимните си части. След като актът приключи, тя вадела гъбичката, изпирала я и отново я вкарвала в употреба.
По време на разправията, на няколко пъти нещата опираха на бой, Веска очевидно провокира насилие в бившия си съжител и новата му приятелка. Тя обвини Светослав в пиянство и наркомания и поиска издръжка на детето, чийто баща е. Иначе случаят е класически – Веска заживяла с приятел на Светослав, а той прибрал и живее с приятелката на приятеля си Мариана. Размяната на партньори обаче явно не е уталожила страстите.
Детето, което е предмет на съдебния спор, е отнето от майката Веска Каличка и е в приемно семейство.

Оказа се, че в телефона си Веска е записала  бившия си приятел Светослав като „Лъвчо“. 
Веска е категорична „Аз искам да си взема детето и да си го гледам. Искам си детето”.

Снимките:

1 Веска Каличка

2 Светослав Иванов

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене