Младежи от БСП в Гоце Делчев събраха 2340 лв. за операция на болно дете

main_b

Стотици жители на Гоце Делчев се включиха в благотворителната кампания

2340 лева ще дарят младежите от БСП в Гоце Делчев за сърдечна операция на 12-годишно дете. Парите бяха събрани на традиционния благотворителен концерт на Младежко обединение на БСП, който се проведе в Дома на културата.
Тази година дарителската кампания е в полза на момче от Дом за деца, лишени от родителска грижа „Иван Кюлев”.
Преди дни той е заминал за тежка сърдечна операция, при която ще бъде отстранен наследствен недъг. След интервенцията, малкият пациент ще се нуждае от дълъг период на възстановяване и рехабилитация, за който са необходими средства.
Така стотици граждани на Гоце Делчев за пореден път откликнаха на молбата за помощ и закупиха билети за благотворителното шоу, а препълнената зала показа, че все още се намират хора с добри сърца.
В благотворителния концерт участие взеха малки и големи таланти от Гоце Делчев. Специален гост- водещ бе Ивайло Иванов – Играта, който заедно с чаровната Лили Пешева създаде много положително настроение и емоции в залата.
Сред спонсорите на коледния благотворителен концерт бяха народният представител Кристиан Вигенин и местните фирми ”Хляб Пирина”, „Месомания“, „Меркез”, нотариус Ваня Бумбарова, хотел„Алгеса” и Мария Саватинова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене