Петрунов не гарантира, че Самоковлийски остава треньор на Пирин

Управителят на Пирин Николай Петрунов не гарантира, че Йордан Самоковлийски ще остане треньор на „орлетата“ и през пролетния полусезон в „Б“ група.

Той допълни, че ще има среща с кмета на Благоевград Атанас Камбитов, но дотогава не може да каже нищо по въпроса.

Пирин завърши на трето място есенния дял от шампионата с 31 точки, на три от втория Локомотив (Горна Оряховица) и на четири от лидера Монтана.

„ На този етап не мога да кажа дали Йордан Самоковлийски остава треньор на Пирин. Едно мога да кажа, че не съм доволен от представянето на отбора. Смея да твърдя, че имаме най-добрият отбор в групата. На какво се дължат лошите резултати, ще си направим нужните анализи. Ако аз съм виновен за загубените точки, ще си подам оставката. Ако вината е в друг, той трябва да си понесе отговорността. Истината е, че загубихме от отбори, които трябваше да бием с разлика. При условие, че на отбора са осигурени абсолютно всички условия, няма как да сме доволни от това класиране. В момента отборът е пуснат във ваканция. Със сигурност ще има играчи, които ще си тръгнат, а други ще бъдат привлечени“, каза пред ИНФОМРЕЖА Николай Петрунов.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене