Хороскоп за 23 ноември

зодии

ОВЕН
Про­ме­ни­те, ко­и­то но­си неделя, са свър­за­ни с па­ри. Днес не е доб­ре да рис­ку­ва­те във фи­нан­со­ва­та сфе­ра, ни­то пък да пъ­ту­ва­те. В професионално от­но­ше­ние де­нят се свър­з­ва с труд­нос­ти, ще има­те нуж­да от под­к­ре­па или съ­вет. Бъ­де­те вни­ма­тел­ни към оне­зи, ко­и­то по­до­зи­ра­те за вра­го­ве. Неделя е прек­рас­на за лю­бов.

ТЕЛЕЦ
Пе­че­ливш ден е неделя за Тел­ци­те, но твър­де въз­мож­но е пред­ва­ри­тел­на уго­вор­ка за ня­ка­къв вид пе­че­лив­ша дей­ност да про­пад­не, ко­е­то мно­зи­на ще смет­нат за своя за­гу­ба. Де­нят ще сблъс­ка ня­кои от вас с раз­го­во­ри от­нос­но до­го­во­ре­нос­ти за някаква работа. Днес не би­ва да рис­ку­ва­те с го­ле­ми су­ми па­ри.

БЛИЗНАЦИ
Проб­ле­ми­те, ко­и­то под­на­ся де­нят на Близ­на­ци­те, над­ви­ша­ват въз­мож­нос­ти­те ви. Все пак ня­ма да ви лип­с­ва къс­мет и мо­же да се оп­ре­те на чуж­да по­мощ от при­я­те­ли или ко­ле­ги. В неделя за ня­кои от вас за­поч­ват про­ме­ни, но то­ва ня­ма да ви нав­ре­ди. Не спо­де­ляй­те проб­ле­ми­те си. Де­нят е до­бър за про­фе­си­о­нал­ни де­ла.

РАК
Неп­ри­я­тен ден е неделя за по­ве­че­то от Ра­ци­те. Не е из­к­лю­че­но ня­кои от вас да са бол­ни. Ина­че де­нят ще вне­се не­що но­во във все­кид­не­ви­е­то ви, ка­то в по-го­ля­ма сте­пен за­ся­га ин­тим­ния жи­вот. Има тен­ден­ция за но­ва лю­бовна авантюра. В сфе­ра­та на биз­не­са ще обе­ди­ни­те уси­ли­я­та си със свои при­я­те­ли.

ЛЪВ
Вие про­дъл­жа­ва­те да под­дър­жа­те ба­лан­са как­то в сво­и­те лич­ни от­но­ше­ния, та­ка и във връз­ка с об­щес­т­ве­на­та ви изя­ва. Ве­ро­я­т­но дейс­т­ва­те по дип­ло­ма­ти­чен път за пос­ти­га­не на раз­би­ра­тел­с­т­во меж­ду гру­пи­ров­ки с про­ти­во­ре­чи­ви въз­г­ле­ди. Из­вес­т­ни проб­ле­ми ще срещ­не­те в работата си. То­ва мо­же да за­ба­ви де­ла­та ви.

ДЕВА
Блес­тящ ден за мно­зи­на от Де­ва, тряб­ва да обър­нат вни­ма­ние на кон­так­ти­те си. Има­те до­ри въз­мож­нос­ти да ре­а­ли­зи­ра­те точ­но оне­зи свои на­ме­ре­ния, за ко­и­то до­ри не сте се на­дя­ва­ли, че са въз­мож­ни. Очер­та­ват се из­год­ни сре­щи и кон­так­ти, на­ло­жи­тел­но е да про­я­ви­те по­ве­че ре­ши­тел­ност.

ВЕЗНИ
Неделя е мно­го до­бър ден за Ве­зни­те и пре­дос­та­вя го­ле­ми въз­мож­нос­ти справяне със задачите. Ня­кои ще имат тру­ден ден, по­ра­ди из­вес­т­ни про­ти­во­ре­чия, най-ве­ро­я­т­но с на­чал­ни­ци­те. Имай­те по­ве­че тър­пе­ние и не се гне­ве­те. Нап­ра­ве­те обек­тив­на пре­цен­ка на по­ве­де­ни­е­то си и се ста­рай­те да не до­пус­ка­те греш­ки.

СКОРПИОН
Скор­пи­о­ни­те имат ед­на спор­на неделя. Осо­бе­но до­бър ден за ва­ши­те про­фе­си­о­нал­ни ан­га­жи­мен­ти. При мно­зи­на е начало на ня­ка­къв вид про­мя­на мо­же би на ра­бо­ното място. То­ва е дос­та доб­ре за вас, за­що­то ви пре­дос­та­вя но­ви въз­мож­нос­ти за раз­ши­ря­ва­не на дей­ност­та ви.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрел­ци­те мо­же би ще обър­нат гръб на въз­мож­ност­та за де­ло­ви изя­ви. За смет­ка на то­ва ще пред­по­че­тат лич­ни и лю­бов­ни кон­так­ти, ко­и­то се­га са най-же­ла­ни от вас, но тряб­ва да вни­ма­ва­те с лю­бов­ния си пар­т­ньор, тъй ка­то не са из­к­лю­че­ни кон­ф­лик­ти. Кон­так­ти­те ви днес са важ­ни и има­те шанс да осъ­щес­т­ви­те же­ла­на про­мя­на.

КОЗИРОГ
Ва­ши­ят ус­пе­шен ден има от­но­ше­ние към лич­ни­те ви де­ла и кон­так­ти­те. За ня­кои не са из­к­лю­че­ни доб­ри пос­ти­же­ния в различни сфери. Дру­ги от Ко­зи­рог ще се сблъс­кат с труд­нос­ти и проб­ле­ми­те ще ос­та­нат не­раз­ре­ше­ни днес. Мо­же­те да пос­тиг­не­те ус­пе­хи в сфе­ра­та на фи­нан­си­те, но са­мо по оне­зи де­ла, ко­и­то ще за­поч­нете днес.

ВОДОЛЕЙ
Емо­ци­о­нал­ни сте днес и из­г­леж­да ще от­да­де­те пре­вес на чув­с­т­ва­та си. Но бъ­де­те въз­дър­жа­ни. Въз­мож­но е да въз­ник­не спеш­но ня­как­во дейс­т­вие, ко­е­то ве­ро­я­т­но ще ви от­к­ло­ни от де­ло­ви­те ан­га­жи­мен­ти. Доб­ре е да дейс­т­ва­те съв­мес­т­но с ва­ши при­я­те­ли и да за­вър­ши­те де­ло­ви­те си ан­га­жи­мен­ти, което ви гарантира успех.

РИБИ
Неделя е про­мен­ли­ва за по­ве­че­то от Ри­би и ве­ро­я­т­но ще бъ­де­те не­до­вол­ни от лип­са­та на ста­бил­ност по де­ло­ви въп­ро­си, с ко­и­то сте се за­е­ли. Ще въз­ник­нат проб­ле­ми в сфе­ра­та на фи­нан­си­те, ко­и­то не сте в със­то­я­ние да от­с­т­ра­ни­те. Обър­не­те вни­ма­ние на рав­но­пос­та­ве­ност­та в кон­так­ти­те. Не взи­май­те при­бър­за­ни ре­ше­ния.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене