Скандал след изборите: Искат изключване на Муса Палев известен с прозвището-Граф Монте Мустьо от редиците на ДПС заради преференциите, „кривнал“ от правия път в движението

_thumbПровалили се кандидат-депутати в тайна завера срещу ексобластния управител, правят совалки и създават брожения в редиците на партията

Грандиозен скандал е на път за разклати устоите на ДПС в Пиринско. Загубили кандидат-депутати от региона инициират брожение с искане депутатът Муса Палев да бъде изключен от партията, заради преференциалния вот, който го вкара в парламента, довериха първо за struma. com. Основните му противници в ДПС не могат да му простят „народната любов “ и са започнали совалки до ръководството на ДПС, разпространявайки слухове и заплашвайки, че хората на ДПС не приемат избора му за депутат.

Разбира се, това са отчаяни опити за реванш на загубили битката за депутатски кресла депесари. Факт е, че Муса Палев е сред най-будните и интелигентни представители на движението за права и свободи в региона. В качеството му на областен управител, той допринесе много за подобряване на работата в областна администрация Благоевград, която взе приз за най-добре работеща администрация преди дни.

Палев, удържа многобройните протести с достойнство и незнайно как с финес ги потуши, без да създава прецеденти. И до днес голяма част от служителите в областна администрация хвалят методите му на работа.. Муса Палев избра преференциалния вот като начин да влезе в парламента, заради многобройните си почитатели, доказали положителното си отношение към него – лично и заради това, че подредбата на листата в миналите избори не бе съобразена с вота на симпатизантите на партията.

Скандалът, както е характерно за ДПС е силно законспириран и никой не иска официално да коментира какво се случва в партията им. Тайната завера обаче е факт. Симпатизанти на ДПС съобщиха, че изключването на Палев от редиците на ДПС ще снижи авторитета й в региона, който показа, че подкрепя ексобластния управител.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене