ВНЕЗАПНА ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ! Щракнаха белезниците на 21-г. банскалия в центъра на Благоевград заради дрога

54064-632x358

21-годишен банскалия бе заловен с марихуана в градската градина в Благоевград. Младежът бил проверен при внезапна полицейска хайка през деня. При извършения обиск у Марио Христов е намерена 1 цигара, съдържаща 0,2 грама трева, и 4 целофанови топчета с тегло 3 грама, които при наркополевия тест са реагирали положително на канабис.

Банскалията е задържан от криминалиста в І РУП Васил Иванов, който стана № 1 на полицейските стрелби по случай празника на МВР. След изтичане на 24-часовата полицейска мярка е освободен, а по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354а от НК – държане на наркотици.

Припомняме, че в градската градина на Благоевград бяха предприети засилени полицейски проверки след зачестили сигнали на граждани за наркомански сборища.

Като съмнителни лица при подобна акция бяха проверени 25-годишният националист Николай Йовев-Горския от село Микрево и 18-годишният разложанин Георги Чилев. Двамата бяха привикани за обиск в полицията, но излязоха чисти и освободени след 1 час.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене