Журналистката Краси Терзиева : Никога не съм била агент на ДС! ДОКУМЕНТ!

main_bПо повод появитиле се спекулации в интернет простанството петнящи името на журналистката Краси Терзиева от сайта ИНФОМРЕЖА, твърдящи че тя е била таен сътрудник на ДС, информационна агенция www.toppresa.com се свърза с нея да поиска нейното становище. Оказа се че това са пълни лъжи,неверни инсинуации на познат болен мозък. За разлика от познания анонимен хейтър – клеветник, колежката Терзиева предсотави на разположение на информационна агенция www.toppresa.com документ доказващ че тя никога не е била на служба към структурите на бъвшите комунистически служби.  Когато фактите говорят „боговете В гРАДЪ“  на дали ще замълчат, но нека все пак обществото разбере истината такава каквато е а не такава каквато я поръчват определин политици и хора опитващи се да бъдат фактори и играчи. Припомняме че само преди дни, кореспондентът на новинарски сайт „ИНФОМРЕЖА“ в Гоце Делчев – Краси Терзиева, бе отличена в традиционния конкурс „Сърце и слово срещу наркотиците“, който се провежда за седма поредна година в памет на ирландската журналистка Вероника Герин.

Краси Терзиева бе удостоена с почетна награда за системно и с активна гражданска съвест отразяване на проблемите с разпространението и употребата на наркотици в България, в защита на подрастващото поколение и в помощ на страдащите семейства.

Тя бе номинирана от учениците от Клуб „Към Европа без тютюнев дим, алкохол и наркотици. Децата на Абланица с признателност към Вероника Герин“ в СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Абланица, община Хаджидимово

ЕТО И ДОКУМЕНТА :

Важен документ -личен

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене