ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Зам-председателят на Обс Гоце Делчев, Шакир Аян, мистериозно сдаде поста

1111

Зам. председателят на Общински съвет Гоце Делчев Шакир Аян, подаде оставката си от заеманата от него вече трети мандат длъжност

Това стан днес, на края на първото заседание на Общински съвет Гоце Делчев след отпускарския сезон. След проточилото се близо четири часа заседание, за учудване на съветници и гости на заседанието, председателят Ангел Гераксиев уведоми за депозираното от колегата му Аян заявление, че считано от първи ноември се отказва от заеманата от него вече трети мандат длъжност заместник-председател на Общинския съвет. Самият Аян, отказа да съобщи на всеослушание мотивите за това решение.

„В политиката може за миг да изгрееш, а може и за миг да изгориш. Аз съм от втория случай!“, заяви неофициално след края на сесията, вече бившия зам.председател на ОбС Гоце Делчев, Шакир Аян. „Знаех, че политиката е мръсна работа, но не предполагах, че е чак до такава степен. Никога не съм имал проблеми с колегите-съветници независимо на коя политическа сила са представители, общинската управа също изказа задоволство от моята работа, от партийното ръководство на ДПС също не съм имал до сега забележки и за това ми е много обидно“, заяви още г-н Аян. На въпрос в какво се изразява натискът от съпартийците, Шакир Аян отказа за сега да отговори но обеща в един по-късен етап да заяви истинските мотиви за депозираното заявление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене