„Мъжът на жена ми“ на благоевградска сцена

106201-majat-na-jena-mi

Любителите на театъра в Благоевград ще имат възможност да се насладят на комедията от Миро Гавран „Мъжът на жена ми“. На сцената на зала „Яворов“ ще излязат Мария Сапунджиева, Веселин Анчев, Ненчо Илчев, който ще ви развеселят с греховно осъзнатия си начин на живот.

Постановката е на Мариус Куркински, а представлението е на 3 ноември 2014 година от 19:00 часа в зала „Яворо“. Билети на касата в залата.

 

Ето какво казва Мариус Куркински за комедията:

„Мъжът на жена ми“. Още в самото начало има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и „шантава“ ситуация? Къде са причините?

В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или, че няма кой да надникне в моята душа, в стаята на моето детство?

Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, а не се променят.

Но театралната комедия изисква избягване на болезненото въздействие върху публиката. Тук е провокацията на създателите на добър комедиен спектакъл.

Комедията не е смях, а предизвикване на радост. Радост от съпричастие между публиката и актьори. Съпричастие между автор, театрални епохи, информация за човешката природа! Порив за обич към човека до теб.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене