Благоевградски кадър от сатовчанското село Кочан донесе победата на юношеските национали срещу „Хановер“

Мики Орачев

Кадърът на орлетата Мики Орачев донесе победата на юношеските национали до 19 г. с 1:0 срещу връстниците им от „Хановер“ в първия спаринг от подготвителния лагер на трикольорите в Германия. Роденият в сатовчанското село Кочан защитник, който играе от няколко сезона в „Левски“, вкара единственото попадение преди изтичането на 4-та мин. от началото на проверката след самостоятелен пробив по левия фланг и безпощаден завършващ изстрел.

Още няколко негови слизания по крилото по чудо не доведоха до още попадения в противниковата мрежа. Голмайсторът остана на терена през целия мач. В стартовите 11 на стадиона в Барзингхаузен започна и дупничанинът в „Литекс“ Веселин Любомиров. Възпитаникът на школата на „Пирин 2001“ бе заменен през втората част. Следващият тест за избраниците на Методи Деянов на немска земя е днес срещу гарнитурата в тази възраст на „Волфсбург“. Контролата ще се играе от 15.30 ч. на ст. „Порше“ в града на „Фолксваген“.

U-19: Кръстев, Петков /Атанасов/, М. Иванов, Орачев, Чапаев /Айтов/, Ивайлов, Вутов /Томов/, Любомиров /Неделчев/, Краев /Димитров/, Стоев, Юсеин.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене