7-годишно дете и 42-годишен мъж в болница след инциденти край Гоце Делчев

болницата-в-гд

7-годишно момче и 42-годишен мъж – италианец пострадаха при два инцидента днес край град Гоце Делчев, съобщи БГНЕС. Към 17.00 часа днес 7-годишно момче е прегазено от каруца. Детето е прието в МБАЛ „Иван Скендеров“ с контузия на гръден кош. Инцидентът с Борислав М. е станал в ромската махала „Кремиковци“ на село Гърмен. Състоянието на пострадалото момче и получените травми се уточняват.

Това е втори инцидент с пострадало от каруца дете в същото село. Преди 3 седмици, 7-месечно момче падна и бе прегазено от каруца. Пострада и 17-годишната му майка, паднала заедно с пеленачето си от каруцата. За съжаление на път за „Пирогов“ бебето почина.

42-годишният италианец Антонио М. пострада тежко при инцидент по време но лов край село Гайтаниново, община Хаджидимово. Инцидентът станал в района дивечовъдното стопанство край вилно селище „Омая“. По време на лов, при който дивечът е преследван с коне, Антонио пада от коня върху главата си. Загубил е съзнание, транспортиран е до МБАЛ-Гоце Делчев с травма на главата, комоцио и съмнения за фрактура на прешлени. Италианецът е женен за българка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене