14 автори се включиха в изложбата “Без радио не мога”

1cf0117aea6635568b1b4c2e50097eb2_L14 автори от фото клуб „Негатив плюс“ категорично заявиха „Без радио не мога“ и убедиха в това присъстващите на откриването на втората самостоятелна изложба на клуба. Фотографиите визуализират идеята, че колкото и да напредват технологиите едно нещо остава константна, а именно необходимостта от най-достъпната и най-популярната медия – радиото.

Откриването на фотографската изложба „Без радио не мога“ в Арт салона на Радио Благоевград събра много хора.

Второкласничката Лидия Везенкова изпя песента „Без радио не мога“ на Лили Иванова, с което зареди с усмивка младите хора от фото клуб „Негатив плюс“.

При откриването на изложбата директорът на Радио Благоевград и председателят на фото клуба Емил Панделов изразиха удовлетворението от съвместната работа и си обещаха да правят още много проекти заедно, защото когато институциите си подават ръце в подкрепа на изявата и реализацията на младите хора, тогава мисията има смисъл. Емил Панделов даде и математическата формула на годишнините, на които е посветена изложбата „80 години БНР разделено на 2 години фото клуб „Негатив плюс“ дава точно 40 години Радио Благоевград“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене