ХИПОЛЕНД отваря първия си магазин в Благоевград

51012-632x358Най-голямата българска верига за детски и бебешки стоки отваря първия си магазин в Югозападна България. На 11 октомври 2014 г. в Благоевград на ул. „Александър Стамболийски” 77А отваря врати голям, красив и приветлив ХИПОЛЕНД. На 1000 кв. м родителите и децата от Благоевград и цяла Югозападна България ще могат да се възползват от огромното разнообразие от висококачествени и маркови  стоки за бебето и детето, представени според най-добрите европейски практики за експозиция и продажба на детски и бебешки стоки. За всички свои нови клиенти от Благоевград и региона ХИПОЛЕНД е подготвил страхотни изненади. В първите два дни на официалното откриване 11 и 12 октомври, събота и неделя, всеки клиент получава подарък. Но това не е всичко! Всеки клиент, пазарувал на 11 и 12 октомври за над 20 лв., получава правото да хвърли Зарчето на късмета и да спечели още по-атрактивни награди!

ХИПОЛЕНД не е просто модерен европейски магазин за детето. Целта на екипа е да превърне пазаруването в своите магазини в приятно изживяване. Още на входа огромна Костенурка Нинджа въвежда в чудния свят на приказните герои, в който ви очакват любимите Disney персонажи, красавицата Barbie, страшните Monster High, Winx, Spider-man, Dragons, Power Rangers, Ben 10, Planes, Cars… И още LEGO, колите на HOT WHEELS и MAISTO, пъзелите CLEMENTONI…играчки и игри за всеки детски вкус. Бъдещите родители ще открият в ХИПОЛЕНД най-богатата колекция стоки за бебето, която включва както най-известните световни маркиMACLAREN, CHICCO, BREVI, PHIL&TEDS, HAUCK, PRIMI SOGNI, PHILIPS-AVENT, NUBI, CАNPOL, TIGEX,  NUK, така и  българските CHIPOLINO, CANGAROO, LORELI, BEBINO.

Всичко това е „запазената марка” ХИПОЛЕНД – удобно и изгодно пазаруване и семейно приключение на едно място. Ненапразно мотото на ХИПОЛЕНД е Магазини за детски усмивки!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене