Ексклузивно! Позитано току що забрани преференциялният вот

бсп 3ТОЗИ ТЕКСТ ТОКУ ЩО БЕ ИЗПРАТЕН ПО ИМЕЙЛА НА ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ И ОБЩИНСКИ РЪКОВОДСТВА В СТРАНАТА. ТОП ПРЕСА СЕ СДОБИ С НЕГО ПО СВОИ КАНАЛИ НА ОБЛАСТНО НИВО В БЛАГОЕВГРАД:

Ръководството на БСП и националният предизборен щаб на партията приеха решение срещу кампаниите за преференциално гласуване. В типичния си бюрократичен стил на изразяване от „Позитано“ 20 са записали, че „оценяват като недопустимо“ агитацията да нарушава „общия характер и провеждането на кампанията на съответната листа“, както и да се „дискредитират директно или индиректно кандидатите от листата – не можем да бъдем противници в собствената си листа“.

Останалите две точки са още по-объркващи – едновременно порицаващи, но неясни. Изпълнителното бюро и щабът задължават отдел „Организационен“ и отдел „Избори“ да информират ръководството за „конкретните случаи, в които се нарушават уставните норми и коректността на отношенията в листите“. Председателите на общинските и областните съвети пък трябва да „предприемат конкретни действия за ограничаване на тези негативни явления, които могат да имат сериозни последици, както за изборните резултати, така и след парламентарните избори“.

ОЧАКВАМЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ОТ БСП В ПОЛИТИЧЕСКАТА ИГРА …

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене