Санданчанки се сбиха на пазара след скандал за невърнат навреме заем

49358-632x358Три санданчанки се сбиха на кооперативния пазар след скандал за пари и отнесоха по 100 лв. глоба по Указа за борба с дребното хулиганство.На подсъдимата скамейка в Районен съд – Сандански попаднаха Наталия Стоянова, която е търговка на зеленчуци, Роза Емилова, чистачка към общинско дружество „Стройкомтранс”, и дъщеря й Илияна Емилова. В съда като свидетел беше доведена внучката на Емилова – Роза, която предизвикала скандала.

От акта по УБДХ става известно, че внучката Роза взела пари назаем от търговката Наталия Стоянова, но не върнала борча навреме. На 11 септември 2014 г. около 16.00 ч. на кооперативния пазар в Сандански Наталия видяла Роза и я попитала кога ще върне парите. Отговорът на 16-годишната внучка бил: „Къде е мъжът ти?”. Наталия й казала: „Аз ти дадох парите и трябва да ги върнеш на мен, не от мъжа ми. За какво го търсиш?” „За един х…й, за да му върна парите”.

Пред десетки свидетели търговката, работничката към чистотата и дъщеря й, която също била в района, се сбили, отправили си псувни и обидни думи. И трите жени бяха наказани от съдия Катя Сукалинска солидарно с по 100 лева глоба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене