Боздански изригна: Отвратително съдийство, затова ме наказват

main_b (1)Треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Йордан Боздански се оплака от съдийството срещу неговия отбор от началото на сезона в Югозападната „В“ група.

След четири изиграни кръга наставникът в два последователни мача – с Чепинец и Сливнишки герой, бива изгонен от резервната скамейка.

„Мога да кажа, че съдийството е отвратилно, а аз съм темпераментен човек и не мога да търпя тези простотии. Затова се стига дотам, че да ме наказват. В последния мач срещу Сливнишки герой, се стигна до изравнителното попадение, благодарение на тримата съдии. Голът на гостите беше от явна засада“, заяви Бозндаски.

Йордан Боздански няма да може да ръководи срещите на тима си от резервната скамейката в следващите два мача срещу Витоша (за първенството и Купата на България). Указания ще дават неговоте помощници Стойчо Драмов и Николай Стойков.

Двубоят от 5-ия кръг на шампионата е утре, от 15:00 часа, и ще бъде предаван пряко по Канал 3.

В сряда Пирин (ГД) приема у дома „Бистришките тигри“, като победителят от двубоя ще спори с Добруджа за място на осминафиналите в турнира за Купата на България.

Нападателят на Пирин (ГД) Благой Пасков ще проусне гостуването утре на Витоша, тъй като лични ангажименти не му позволяват да играе в събота. Поради същата причина той не взе участие и в двубоя от първия кръг на първенството срещу Беласица (0:0).

От началото на сезона Пирин (ГД) записа две победи и две ремита. Във временното класиране тимът от Гоце Делчев заема 4-о място с актив от 8 точки.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене